Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 5/08 Κριός

Η εύνοια στον οικονομικό τομέα σας χτυπά την πόρτα, αγαπητοί Κριοί… Να ευχαριστήσετε μια ευθυγράμμιση της Σελήνη με τον Ουρανό στη ζώνη σας των χρημάτων και της ασφάλειας!
Μπορεί να βρείτε ένα χαρτονόμισμα στο δρόμο, ένας γνωστός που θα συναντήσετε να σας κάνει μια επαγγελματική πρόταση. Ακόμα και κάτι πολύ μικρό, θα είναι αξιοπρόσεκτο για να το θεωρήσετε σύμπτωση: Δείτε το ως ενθάρρυνση ότι βρίσκεστε σε σωστή πορεία!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Νιώθετε πιο ανεξάρτητοι απ’ όσο συνήθως, αγαπητοί Ταύροι! Επί αυτού ευθύνεται η φιλική σύμπραξη της Σελήνης στους Ιχθύες, με τον ριζοσπάστη Ουρανό στο ζώδιό σας.
Ακόμα κι αν αποζητήσετε κοινωνικές δραστηριότητες, θα εστιάσετε στους ανθρώπους που σας κατανοούν και είναι εξίσου ενθουσιώδεις. Ανταλλάξτε απόψεις και ιδέες, που θα σας εμπνεύσουν να κάνετε αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας…
Αλλά αν δεν είχατε ήδη υπόψιν σας να κάνετε ένα τατουάζ, αποφύγετε τα σχετικά εργαστήρια υπό αυτή την ατμόσφαιρα!

ζώδια σήμερα 05/08 Δίδυμοι

Ακολουθήστε την παρόρμησή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη στη ζώνη σας της καριέρας, φορτίζεται από τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 12ο Οίκο σας της απόδρασης. Η δημιουργική μούσα κεντρίζει την έμπνευσή σας, ακόμα και με τολμηρές αναλαμπές. Αλλάξτε τακτικές που δεν αποδίδουν, απαλλαγείτε από ανθυγιεινές συνήθειες. Γιατί να μην αναζητήσετε μια σχετική ομάδα στο διαδίκτυο; Θα βοηθήσει να εμμείνετε στους στόχους και να αποκτήσετε πιο ρεαλιστική δόμηση για την καθημερινότητά σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η ψυχολογία σας ενδέχεται να αλλάξει άρδην, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και αποζητά την ποικιλία στην κοινωνική σας ζωή. Η προοπτική να αναμιχθείτε με άτομα που διαφέρουν από τους συνήθεις κύκλους σας, θα σας ενθουσιάσει. Οποιαδήποτε συζήτηση θα έχει χροιά σύμπνοιας χωρίς καμία αντιπαλότητα. Και από τη στιγμή που θα ανοιχτείτε με αυτό τον τρόπο, θα σας κατακλύσει μια νέα εκτίμηση για τη ζωή. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να γνωστοποιήσετε τολμηρές ιδέες σας ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

ζώδια σήμερα 05/08 Λέων

Δώστε σημασία στους οραματισμούς σας, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη συμπράττει με τον καινοτόμο Ουρανό, στη ζώνη σας της καριέρας και των μακροπρόθεσμων σχεδίων. Οι στόχοι σας γίνονται πολύ πιο διαυγείς και προσβάσιμοι, γι’ αυτό εστιάστε την ενέργειά σας στην υλοποίησή τους και μόνο. Η ειλικρίνεια και το πάθος σας θα έλξει την προσοχή των κατάλληλων ατόμων, για να πραγματώσετε ακόμα και τις πιο μεγαλεπήβολες φιλοδοξίες σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Προετοιμαστείτε για μια ανατρεπτική αναλαμπή, αγαπητοί Παρθένοι! Η φιλική σύμπραξη της Σελήνης με τον Ουρανό, θα σας βγάλει από το «καβούκι» που έχετε παγιδευτεί. Αυτή η συγκυρία θα σας ωθήσει να εξερευνήσετε άγνωστα πεδία, από την ανάγνωση βιβλίων μεταφυσικής μέχρι την αναζήτηση ταινιών με πολιτικοκοινωνικό περιεχόμενο. Κάθε αλλαγή σκηνικού και νέα εμπειρία, θα σας συνδέσει πιο πολύ με τις δυνατότητές σας: Ίσως αποφασίσετε να ενταχθείτε σε ένα δημιουργικό εργαστήριο ή να κάνετε μια ρομαντική κρούση!

ζώδια σήμερα 05/08 Ζυγός

Εμπνευσμένες δονήσεις θα κεντρίσουν την περιέργειά σας, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη συναντά τον Ουρανό και σας καλεί να ερευνήσετε περισσότερο όσα τραβούν το ενδιαφέρον σας. Ίσως ανακαλύψετε ότι έχετε ανάγκη από κάποια αναθεωρητικά μέτρα στην καθημερινότητά σας. Αξιοποιήστε το έναυσμα για να μιλήσετε με φίλους ή συνεργάτες, καθώς μπορεί να ανοίξετε πόρτες που φαντάζουν κλειστές!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η σύμπραξη γίνεται προτεραιότητά σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η λαμπερή Σελήνη συναντά τον ριζοσπάστη Ουρανό στον τομέα σας των σχέσεων. Τώρα θα αντιληφθείτε πόσο μπορούν να αποδώσουν ακόμα και οι πιο ασυνήθιστες προσεγγίσεις. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή με το ταίρι σας. Η δημιουργική ατμόσφαιρα τονώνει τον αυθορμητισμό σας, για να βιώσετε πραγματικά απολαυστικές στιγμές!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ώρα να ασχοληθείτε περισσότερο με τους χώρους σας, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη στους Ιχθύες συναντά τον εναλλακτικό Ουρανό από τον 6ο Οίκο σας της ισορροπίας. Το έναυσμα μπορεί να σας οδηγήσει οπουδήποτε, από το πλήρες ξεκαθάρισμα της όποιας ακαταστασίας μέχρι μια εκτεταμένη αλλαγή στη διακόσμηση. Το ζητούμενο θα είναι να νιώθετε το σπιτικό σας ως σημείο χαλάρωσης και ανανέωσης. Κάθε φόρτιση της βαλτωμένης ενέργειας, θα σας κάνει να νιώσετε πιο ισορροπημένοι και ενδυναμωμένοι συναισθηματικά!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Προσέξτε πολύ τι ξεστομίζετε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η υπερβολική ορμή ή ισχυρογνωμοσύνη, θα επιφέρει πλήγματα στην αυθεντικότητά σας. Η Σελήνη συναντά τον φαρσέρ Ουρανό και μπορεί να μειωθεί το κριτήριό σας… Αν θέλετε να αποκτήσετε προβάδισμα σε κάτι, προτιμήστε να γνωστοποιήστε τις ικανότητές σας. Όσο προωθείτε τον εαυτό σας με ακεραιότητα, μπορείτε να διεκδικήσετε με αξιώσεις όσα δικαιούστε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, θετικές εξελίξεις προσεγγίζουν το σπιτικό σας! Σε αυτές συμβάλλει η φιλική συνάντηση της Σελήνης, με τον ανατρεπτικό Ουρανό που σας κυβερνά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιλύσετε όποια παρεξήγηση μπορεί να υπάρχει με μια γυναίκα συγγενή σας. Επίσης, μπορεί να σκέφτεστε μια μετακόμιση ή να αναζητάτε συγκάτοικο. Αρχίστε την έρευνα στις σχετικές ιστοσελίδες, μπορεί να προκύψουν «ευρήματα» υπό παραμέτρους που δεν είχατε σκεφτεί!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Ετοιμαστείτε για μεγάλες πνευματικές ταχύτητες, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη στο ζώδιό σας, συναντά τον Ουρανό που αγαπά τις εκπλήξεις. Να καταγράφετε κάθε σκέψη και ιδέα σας, για να τη μοιραστείτε με το ταίρι σας ή έναν επαγγελματικό σύμμαχο. Δεν χρειάζεται να τελειοποιήσετε κάτι τώρα, μόνο εκφράστε το. Οι συναντήσεις θα διέπονται από αρκετό ενθουσιασμό, για να οδηγήσουν σε παραγωγικές κινήσεις για το μέλλον. Και αν κάποιες αλήθειες σας ενοχλούν και τις αποφεύγετε, είναι καιρός να σκάψετε μέσα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365