Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Η συνταγή της ημέρας: Μπιφτέκια γεμιστά με γραβιέρα

Η συνταγή της ημέρας

Δείτε την συνταγή:


Υλικά
Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
Κιμάς αρνίσιος 200 γρ
Κρεμμύδια 2 τριμμένα
Αυγό 1 τεμ
Σκόρδο 1 σκελίδα τριμμένη
Ψωμί μπαγιάτικο 3 φέτες μουλιασμένες και στραγγισμένες
Αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,κύμινο
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας
Μουστάρδα 1 κουταλάκι γλυκού
Γραβιέρα 150 γρ κομμένη σε στενόμακρα κομμάτια

Οδηγίες
Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να περάσει από την μηχανή του κιμά και τα δύο κρέατα μαζί. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας (εκτός της γραβιέρας) και τα ζυμώνουμε πολύ καλά και αφήνουμε 2 – 3  ώρες στο ψυγείο. Κόβουμε την γραβιέρα σε στενόμακρα κομμάτια ,πλάθουμε τα μπιφτέκια μικρά και στενόμακρα και στο κέντρο τους βάζουμε από ένα κομμάτι γραβιέρα και το κλείνουμε καλά. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.Τα ψήνουμε σε αντικολλητική σχάρα, αφήνοντας πρώτα να ζεσταθεί καλά. Τα ψήνουμε από όλες τις πλευρές (καθώς κουνάμε την σχάρα  αυτά γυρνάνε από μόνα τους) κι είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365