Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


Ζώδια σήμερα Κριός 25/8

Συλλέξτε όλα τα στοιχεία πριν δράσετε, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη σχηματίζει το εξισορροπητικό της Τέταρτο στον Τοξότη και τον 9ο Οίκο σας του οραματισμού… Αντισταθείτε σε μια βιάση να πάτε παρακάτω, γιατί ίσως είναι πρώιμο.
Καλύτερα να διευρύνετε πρώτα το οπτικό σας πεδίο, για την κατεύθυνση που θέλετε να δώσετε στη ζωή σας. Το πλανητικό κλίμα σας ευνοεί για να ξεκολλήσετε από παλιές πρακτικές, όπως να αρκείστε σε μερικές εκδοχές των πραγμάτων. Συγκεντρώστε τις όλες και στη συνέχεια διερευνήστε τις. Έτσι θα είστε βέβαιοι ότι έχετε μπροστά σας την αλήθεια και μόνο!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Νιώθετε το πάθος σας να φουντώνει, αγαπητοί Ταύροι; Αυτό οφείλεται στο εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη, που διεγείρει τον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού!
Αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, τόσο για την υπάρχουσα σχέση σας όσο και για ένα καινούργιο αίσθημα. Αν γίνετε πολύ πιεστικοί, ίσως χάσετε την καίρια στιγμή να δημιουργήσετε λίγο μυστήριο…
Όσα δεν λέτε θα αποτελέσουν μεγαλύτερο δέλεαρ και θα ανεβάσουν τα επίπεδα ενθουσιασμού. Εσείς στο μεταξύ απολαύστε τη διαδρομή!

ζώδια σήμερα 25/08 Δίδυμοι

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να επαναφέρετε τη σταθερότητα στις πιο στενές σας σχέσεις, αγαπητοί Δίδυμοι! Έχετε τη βοήθεια του εξισορροπητικού Τέταρτου της Σελήνης, στον Τοξότη και τον τομέα σας των συνυπάρξεων. Η αέρινη φύση σας χρειάζεστε την επικύρωση των άλλων, ειδικά όταν οι ίδιοι αμφιβάλλετε για τις θέσεις σας. Αλλά αυτές οι ακτίνες θα σας υποδείξουν ότι ίσως υπολογίζετε την άποψη των άλλων περισσότερο από τη δική σας. Αλλάξτε τακτική: Η αυτοπεποίθησή σας θα τονωθεί όσο υπερασπίζεστε τις αρχές σας – ακόμα κι αν κάποιοι διαφωνούν με εσάς!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Χρειάζεστε περισσότερη εστίαση, αγαπητοί Καρκίνοι! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη, φωτίζει τον 6ο Οίκο σας της εργασίας και της προσφοράς. Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε πολύ περισσότερα, αν απομακρυνθείτε από κάθε περισπασμό και κλείσετε τις εφαρμογές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας. Έχετε πολλά να χειριστείτε και υπάρχει ο χρόνος να τα διεκπεραιώσετε, αρκεί να μην παρασύρεστε. Μπορείτε και να αναθέσετε ορισμένα θέματα σε άλλους, ώστε να μείνετε με αυτά που μπορείτε πραγματικά να ολοκληρώσετε!

ζώδια σήμερα 25/08 Λέων

Προσέξτε μια τάση προς την φλυαρία, αγαπητοί Λέοντες! Το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης σχηματίζεται στον έτερο «φλογερό» του ζωδιακού κύκλου, τον Τοξότη. Και αυτό κεντρίζει τον 5ο Οίκο της εκφραστικής αλλά και θεατρικής πτυχής σας. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή, ανάμεσα στην παρόρμηση και την εγκράτεια. Θα κερδίσετε περισσότερα με μια ρεαλιστική έκθεση όποιου θέματος θέλετε να περιγράψετε. Όσο πιο σύντομοι και περιεκτικοί είστε, τόσο πιο πολύ θα κερδίσετε το ακροατήριό σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Μην πιεστείτε να είστε κοινωνικοί αν δεν το νιώθετε, αγαπητοί Παρθένοι! Το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, σας επιτρέπει να χαλαρώσετε όσο έχει ανάγκη. Ακολουθήστε την καρδιά σας και αρνηθείτε τις προσκλήσεις για έξοδο μετά τη δουλειά. Στραφείτε στην ισορροπία και θαλπωρή, με λίγη γιόγκα ή μουσική διαλογισμού. Αργότερα μπορεί να θελήσετε τη συντροφιά ενός ακόμη δικού σας ατόμου για το δείπνο. Έτσι θα διώξετε κάθε αρνητική ενέργεια και θα εισπνεύσετε γαλήνη και ηρεμία!

ζώδια σήμερα 25/08 Ζυγός

Μήπως κάνετε μια κούρσα με το χρόνο, αγαπητοί Ζυγοί; Κάντε παύση και πάρτε μια βαθιά ανάσα, μην πιέζεστε άλλο με τα χρονοδιαγράμματα! Η πιο αργή και σταθερή προσέγγιση θα σας φέρει πιο κοντά στη γραμμή τερματισμού. Το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στον 3ο Οίκο σας της πνευματικής διαύγειας, θα βοηθήσει να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας. Στήστε ένα αποδοτικό σχέδιο με προτεραιότητες και αναβάλλοντας ό,τι δεν επείγει. Αν χρειάζεται, μην διστάσετε να ζητήσετε ένα συνεργατικό χέρι βοήθειας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σταματήστε να κυνηγάτε την ουρά σας και στραφείτε στην ομάδα σας! Με το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σας της απόδοσης, έχει σημασία να έχετε όλα τα μέλη αυτονομία και ξεκάθαρες οδηγίες. Ακόμα και οι πιο καλολαδωμένες μηχανές, χρειάζονται συντήρηση σε τακτά διαστήματα… Και μια ρεαλιστική ματιά θα σας δείξει ποια σημεία σας χρειάζονται βελτίωση. Με λίγες αλλαγές και ρυθμίσεις, θα πάψετε να νιώθετε ότι κουβαλάτε το βάρος όλου του κόσμου!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η φύση σας δεν αντέχει τους περιορισμούς! Γι’ αυτό το σύμπαν δίνει πράσινο φως, για να εστιάσετε ξανά στην ανεξαρτησία σας. Το αρμονικό Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας, απαιτεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Ακόμα κι αν έχουν καθυστερήσει κάποιες υποχρεώσεις, μην γίνετε πιεστικοί με εσάς ούτε με τους υπόλοιπους στο εργασιακό περιβάλλον. Έχετε τα προσόντα και το κίνητρο να αντεπεξέλθετε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας. Μετά θα νιώθετε πάλι ισορροπημένοι και ανανεωμένοι!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Πότε ήταν η τελευταία φορά που εστιάσατε στην προσωπική σας ηρεμία, αγαπητοί Αιγόκεροι; Το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σας της αποκατάστασης, απαιτεί να στραφείτε στην αποσυμφόρησή σας. Μειώστε ταχύτητα, γίνετε πιο ενδοσκοπικοί, βγάλτε από το πρόγραμμά σας ό,τι αναβάλλεται. Ενίοτε το πρόβλημά σας είναι ότι παίρνετε τα πάντα προσωπικά – όχι πρακτικά!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Επιστρέφετε, αγαπητοί Υδροχόοι! Μετά από μια θερινή ανάπαυλα, είστε έτοιμοι να βγείτε στον κόσμο και να επανασυνδεθείτε με τις ομάδες σας. Το Τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη και τον κοινοτικό 11ο Οίκο σας, δίνει μια ευεργετική ώθηση στα κοινωνικά σας φτερά. Μόνο φροντίστε να κινηθείτε με μέτρο, για να μην εξαντλήσετε τα ενεργειακά αποθέματά σας… Απαντήστε στις κλήσεις και τις προσκλήσεις των δικών σας ανθρώπων, χωρίς να φορτώσετε υπερβολικά την ατζέντα σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Πώς πάει η ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες; Μήπως έχετε βαρύνει περισσότερο μία πλευρά χωρίς να το καταλάβετε; Το Τέταρτο Σελήνης στη ζώνη σας της καριέρας, δίνει το περιθώριο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Αρχίστε με μια δίκαιη διανομή του χρόνου σας, δίνοντας προτεραιότητα στον εαυτό σας. Δεν θα αποφύγετε κανένα συναίσθημα αν βουτήξετε στη δουλειά: Τα άστρα σας καλούν να χειριστείτε άμεσα όσα σας στενοχωρούν, τιμώντας αυτά που λαχταρά η ψυχή σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365