Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Στοχ – Καθησυχαστικός ο παίκτης

Όπως μάθατε από τα μέσα ενημέρωσης. στην ομάδα βρέθηκε θετικό δείγμα κορωνοϊού. Δυστυχώς, ο "τυχερός" είμαι εγώ

Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι ο παίκτης που τελικά διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μέσω ανάρτησής του στο λογαριασμό του στο Instagram.



Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής σε χιουμοριστικό τόνο χαρακτήρισε τον εαυτό του «τυχερό» και παράλληλα καθησύχασε τον κόσμο ότι είναι καλά στην υγεία, αφού δεν νιώθει τίποτα το ιδιαίτερο.

«Όπως μάθατε από τα μέσα ενημέρωσης. στην ομάδα βρέθηκε θετικό δείγμα κορωνοϊού. Δυστυχώς, ο "τυχερός" είμαι εγώ. Μην ανησυχείτε, είμαι καλά, δεν έχω κάποιο πρόβλημα και θα επιστρέψω σύντομα στις προπονήσεις, πιθανότατα την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Ευχαριστώ τον Θεό, για το γεγονός ότι τα τεστ στα οποία υπεβλήθησαν αμέσως η οικογένεια μου, οι συμπαίκτες μου και τα μέλη της ομάδας ήταν αρνητικά.

Ακολουθώ τις συμβουλές των γιατρών και μένω ασφαλείς στο σπίτι για εμένα και τους υπόλοιπους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365