Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Χαρδαλιάς: Σταδιακά θα αρθούν τα μέτρα στην εστίαση

Ο περιορισμός λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί προφανώς είναι προσωρινό μέτρο

Την άρση των περιοριστικών μέτρων στην εστίαση μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες προαναγγέλλει ο Νίκος Χαρδαλιάς, με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”.



Ερωτηθείς ποιο είναι το σχέδιο για την εστίαση και τη διασκέδαση μετά το τέλος των μέτρων που έχουν ληφθεί, απάντησε: “Ο περιορισμός λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 7 το πρωί προφανώς είναι προσωρινό μέτρο.

Μόλις βελτιωθεί η επιδημιολογική εικόνα των περιοχών αυτών, το συγκεκριμένο μέτρο σταδιακά θα αρθεί. Και θέλω να υπογραμμίσω ότι και αυτό το μέτρο, όπως και όλα όσα λαμβάνονται για να περιοριστεί η πανδημία καλούνται να εκπληρώσουν μια πολύ συγκεκριμένη αποστολή.

Από τη στιγμή που επιτυγχάνουν τον στόχο τους, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν να ισχύουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365