Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 20/08 Κριός 

Έχετε σκεφτεί να κάνετε μια θερινή αποτοξίνωση, αγαπητοί Κριοί; Θα σας την εμπνεύσει η Σελήνη στην Παρθένο, που ζητά οργάνωση εξωτερικά αλλά και μέσα σας! Και το μεταμορφωτικό τρίγωνό της με τον Πλούτωνα, θα σας παράσχει την αναγκαία ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση. Οι ενεργειακές σας δεξαμενές χρειάζονται φόρτιση, από βιταμίνες και επιπλέον ύπνο.
Προσέξτε περισσότερο τη διατροφή σας, πειραματιστείτε με βιολογικά υλικά και χορτοφαγικές συνταγές. Βάλτε την εξάσκηση στο ημερήσιο πρόγραμμα. Η στιγμή είναι καλή να κάνετε και ένα ξεκαθάρισμα στο σπιτικό σας: Καιρός να απαλλαγείτε από όλα τα πράγματα που δεν σας δίνουν πλέον χαρά!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αδράξτε την ευκαιρία για την προβολή σας, αγαπητοί Ταύροι! Γι’ αυτήν φροντίζει ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα.
Όσο κι αν προτιμάτε τους υποστηρικτικούς ρόλους, το σύμπαν απαιτεί να γίνετε πρωταγωνιστές: Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας – και σας αξίζει. Τώρα που τονώνεται το κύρος και ο προσανατολισμός σας, κάντε την επιπλέον προσπάθεια να προσεγγίσετε περισσότερο κόσμο.
Πολλοί θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας… Και ποιος ξέρει, ίσως οι επιτυχίες σας να μην είναι μόνο για τον επαγγελματικό τομέα!

ζώδια σήμερα 20/08 Δίδυμοι

Υπάρχουν κάποια θέματα εμπιστοσύνης στον στενό σας κύκλο, αγαπητοί Δίδυμοι; Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, θα βοηθήσει να χειριστείτε με ωριμότητα όποιον σας δημιουργεί δυσάρεστα συναισθήματα! Ακόμα και με τους δικούς σας ανθρώπους, είναι απαραίτητο να υπάρχει μια απόσταση ασφαλείας. Έτσι θα διατηρείτε πιο υγιείς τις σχέσεις σας, χωρίς να γίνεται κανείς υπερβολικά απαιτητικός έναντι του άλλου. Οι ξεκάθαροι όροι είναι προτιμότεροι, από κάθε δική σας προσπάθεια να αλλάξετε τη δυναμική των καταστάσεων. Η ειλικρινής συζήτηση θα εξομαλύνει την ατμόσφαιρα και θα φέρει πίσω τα όμορφα και ισορροπημένα συναισθήματα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι καιρός να κάνετε έναν εξισορροπητικό διάλογο! Κάποια έντονα συναισθήματα θα βγουν επιφάνεια, χάρη σε ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα. Και πρόκειται για μια συνεργατική ατμόσφαιρα, που θα αποτρέψει να υπάρξουν «παράπλευρες απώλειες». Καλή είναι η ευγενική σας φύση, όμως σας κάνει περισσότερο παθητικούς παρά διπλωμάτες… Αρχίστε με τις απαραίτητες νύξεις και συνεχίστε αναλόγως της αντίδρασης!

ζώδια σήμερα 20/08 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, διαχωρίστε το «κάνω» από το «αφήνομαι»… Είναι μια ευαίσθητη χορογραφία, στο ρυθμό ενός τριγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα! Κάποιες φορές, το μυστικό της επιτυχίας είναι να παραμερίζετε και να αφήνετε το σύμπαν να αποκαλύψει τη μαγεία του. Τώρα που οι προσωπικοί σας στόχοι βρίσκονται στο προσκήνιο, πρώτα διερευνήστε το τοπίο και μετά κάντε κινήσεις. Με ένα οργανωμένο σχέδιο και τη βοήθεια των δικών σας ανθρώπων, μπορείτε να κάνετε τα βήματα που λαχταράτε. Ζητήστε, πιστέψτε και θα λάβετε!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η σταθερότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η ευθυγράμμιση του ερωτύλου Πλούτωνα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, μπορεί να μεταμορφώσει μια στενή σχέση σας. Και είναι εξαιρετικά αίσια προοπτική το να απελευθερωθείτε από στοιχεία της που σας πιέζουν. Ακόμα και αισθήματα που έμεναν κρυφά θα βγουν στην επιφάνεια, γι’ αυτό αποφύγετε την κριτική σε έναν διάλογο. Προτιμήστε να ακούσετε, για να μάθετε όσα πρέπει. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως να αλλάξει αυτό την πιο απρόσμενη στιγμή!

ζώδια σήμερα 20/08 Ζυγός

Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας, αγαπητοί Ζυγοί! Καμία αρμονία δεν αξίζει συνεχή οπισθοχώρησή σας, ειδικά σε βάρος της αυτοεκτίμησής σας. Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, θα περάσει από δοκιμασία την τάση σας να ευχαριστείτε μόνο τους άλλους. Όσα περισσότερο επενδύσετε τώρα στην ευημερία σας εξέλιξη, τόσο περισσότερα θα λάβετε σε ευτυχία και ισορροπία. Δώστε στους άλλους την ευκαιρία να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο αλλά και να πουν τις αλήθειες σας. Να θυμάστε ότι καμία επιφανειακή συμφιλίωση δεν θα επιλύσει χρονίζουσες πικρίες!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Καιρός να αναμιχθείτε με τα «πλήθη», αγαπητοί Σκορπιοί! Βγείτε από το καβούκι σας και αρχίστε να πλησιάζετε τους άλλους: Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, σας ωθεί να κάνετε προσεγγίσεις και να κερδίσετε συμμάχους. Μην διστάσετε να επιδείξετε τα πολλά σας ταλέντα, δια ζώσης αλλά και μέσω διαδικτύου. Ανανεώστε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα σας εκπλήξουν ευχάριστα τα αποτελέσματα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Σε ποιο στάδιο της ανέλιξής σας θεωρείτε ότι βρίσκεστε, αγαπητοί Τοξότες; Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, φορτίζει τις πιο φιλόδοξες πτυχές σας. Μην αρκεστείτε στην εικόνα των πραγμάτων, ακούστε και τη διαίσθησή σας. Κάποια άτομα θα σας βοηθήσουν να περάσετε στην ουσία των πραγμάτων, ανοίγοντας καινούργιες πόρτες. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ο συνδυασμός οραματισμού και δράσης θα αποτελέσει τη συνταγή της επιτυχίας σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μπορείτε να στοχεύσετε στα αστέρια, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον δυναμικό Πλούτωνα από τα εδάφη σας, απαιτώντας να γίνετε πιο αρχηγικοί. Με τονωμένους τους παράγοντες δέσμευσης και αφοσίωσης στα ζητούμενά σας, δεν χρειάζεται να ταράξετε τις ευαίσθητες ισορροπίες. Εστιάστε στις πρακτικές που πραγματικά αποδίδουν, με ευγένεια και χωρίς κριτική διάθεση. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Νιώθετε κάπως ταλαιπωρημένοι, αγαπητοί Υδροχόοι… Αλλά ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, θα βοηθήσει να απομακρυνθείτε λίγο από τις πιεστικές υποχρεώσεις σας. Έχετε ανάγκη από αυτή την ανάπαυλα, διαφορετικά θα παγιδευτείτε στον φαύλο κύκλο της «προσφοράς» σας και των απαιτήσεων. Πειραματιστείτε στο να μην ανταποκριθείτε άμεσα στις κλήσεις κρίσεων των άλλων… Μέχρι να επανέλθετε, το πιο πιθανό είναι να τις έχουν επιλύσει!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Νιώθετε ότι δυσκολεύεστε να ανοιχτείτε, αγαπητοί Ιχθύες; Όσο οξύμωρο κι αν σας φανεί, θα το πετύχετε αν επιλέξετε να ακούτε περισσότερο! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, θα εμπνεύσει την προσέγγιση του στενού σας κύκλου. Αλλά να θυμάστε να κρατάτε για τον εαυτό σας κάποια πράγματα. Είναι άλλο να είστε ειλικρινείς, άλλο να αποκαλύπτετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η ισότιμη κατανομή χρόνου έκφρασης είναι η συνταγή της επιτυχίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365