Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Αυτή την ημερομηνία ανοίγουν τα σχολεία

Αυτή την απόφαση αναμένεται να ανακοινώσει αύριο η υπουργός Παιδείας

Ο κύβος ερρίφθη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika.gr, μετά από απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και θερμή εισήγηση των λοιμωξιολόγων, τα σχολεία οριστικά θα ανοίξουν μία εβδομάδα αργότερα από ότι είχε ανακοινωθεί και συγκεκριμένα την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. 



Αυτή την απόφαση αναμένεται να ανακοινώσει αύριο η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχολεία σε όλη τη χώρα θα ανοίξουν στις 14 Σεπτεμβρίου, μέρα Δευτέρα μετά και την εισήγηση των λοιμωξιολόγων. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σε όλους τους μαθητές θα χορηγηθούν δωρεάν τρεις υφασμάτινες μάσκες ως μέτρο προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μάσκες θα δοθούν δωρεάν μάσκες σε όλους τους μαθητές, συμπεριλαμβάνων και των μαθητών των ιδιωτικών σχολείων  Όπως τόνισε ο υπουργός, μιλάμε για ένα δημόσιο αγαθό, το οποίο είναι υγεία.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο κατά τις ανακοινώσεις για την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα γίνουν συστάσεις προς όλους τους γονείς και τους μαθητές να επιστρέψουν νωρίτερα από τις διακοπές τους, ώστε να βρίσκονται στο σπίτι τους τουλάχιστον ένα δεκαήμερο πριν από το πρώτο κουδούνι στα σχολεία. 

Dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365