Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 31/08 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με μια πληθώρα ευκαιριών να σας προσεγγίζουν από κάθε πλευρά! Με τόσες προτάσεις μπροστά σας, δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις:
Μελετήστε διεξοδικά ακόμα και τα ψιλά γράμματα και κρατήστε σε αναμονή κάθε διαπραγμάτευση, μέχρι να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι έχετε κατανοήσετε πλήρως τα πάντα. Κάποια θέματα που είχαν προκύψει στο οικογενειακό περιβάλλον, θα επιλυθούν χωρίς πολλή προσπάθεια από μέρους σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μην ξεγελαστείτε από φρούδες υποσχέσεις, αγαπητοί Ταύροι! Δεν πρέπει να παρεκκλίνετε από την πορεία σας στην αρχή της εβδομάδας και να κάνετε λάθη.
Αγνοήστε τις προσπάθειες τρίτων να σας πείσουν για κάτι, μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας. Κάθε πιθανή μελλοντική συμφωνία, πρέπει να περάσει από ενδελεχή εξέταση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Μην συζητήσετε με κανέναν όσα σχεδιάζετε, μέχρι να είστε βέβαιοι ότι έχουν πάρει πορεία υλοποίησης!

ζώδια σήμερα 31/08 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, οι αγαπημένοι σας θα χρειαστούν τη βοήθειά σας στην έναρξη της καινούργιας εβδομάδας. Μην τους γυρίσετε την πλάτη, πρέπει να τους προτείνετε τις λύσεις που βλέπετε ότι θα τους βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Έχετε την τύχη με το μέρος σας, για να σημειώσετε την πρόοδο που επιθυμείτε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ακόμη κι αν προκύψουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας, να ξέρετε ότι είναι προσωρινές και περαστικές!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, φαίνεται να μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με ένα κλίμα έντασης στο οικιακό και οικογενειακό περιβάλλον! Οι δικοί σας εκφράζουν πολλές απαιτήσεις, που πιέζεστε για να πραγματώσετε. Ίσως να έχετε τάσεις φυγής, για να γλιτώσετε από τις ασφυκτικές υποχρεώσεις και να ξεσκάσετε. Αλλά αν σκεφτείτε ρεαλιστικά, θα δείτε ότι κάτι τέτοιο δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα… Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να διαχειριστείτε καλύτερα τον χρόνο σας!

ζώδια σήμερα 31/08 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, οι υπερβολές ή δραματοποιήσεις βλάπτουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας συμπράξεις! Μπείτε στη νέα εβδομάδα αποφασισμένοι να επιβληθείτε σε αυτές τις τάσεις σας… Χρειάζεστε υπομονή και ψυχραιμία για να χειριστείτε όσα έχετε μπροστά σας. Αν χάσετε τον έλεγχο, θα κάνετε λάθη που θα μετανιώσετε στη συνέχεια. Η ανυπομονησία δεν είναι καλός σύμβουλος, γιατί «όποιος βιάζεται, σκοντάφτει»!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, με μια πιεστική ατμόσφαιρα στο οικιακό και οικογενειακό περιβάλλον ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα! Είναι απαραίτητο να μείνετε μακριά από συζητήσεις που θα δοκιμάσουν τα όριά σας. Επίσης, μην δώσετε υποσχέσεις ή αναλάβετε μακροχρόνιες δεσμεύσεις που θα προτιμούσατε να αποφύγετε. Με τα έξοδά σας να αυξάνονται συνεχώς, μεγαλώνει και η πίεση που νιώθετε. Για να αντεπεξέλθετε σε αυτό το κλίμα, πρέπει να αγνοήσετε τους πάντες και τα πάντα γύρω σας… Εστιάσετε στον εαυτό σας και μόνο!

ζώδια σήμερα 31/08 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, κάνετε μόνο κύκλους! Αναμασάτε τις ίδιες συζητήσεις που δεν καταλήγουν κάπου. Αρκετά, βάλτε τέλος σ’ αυτό τον ανώφελο διάλογο με την αρχή κιόλας της νέας εβδομάδας. Επιλέξτε συνειδητά να αφιερώσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε δημιουργικές διεκδικήσεις. Μόνο έτσι θα γίνετε πιο εποικοδομητικοί και θα αρχίσετε να σημειώνετε νίκες. Με τους δικούς σας ανθρώπους στο πλευρό σας, είναι καιρός να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Η κοινωνική και δυναμική σας ενέργεια θα σας χαρίσει πολλούς καινούργιους συμμάχους!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η αρχή της νέας εβδομάδας απαιτεί να κάνετε τα επιπλέον βήματα προσέγγισης των στόχων σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Υπάρχουν άτομα στον εργασιακό σας χώρο, έτοιμα να σας τη φέρουν πισώπλατα με τις παρασκηνιακές τους δράσεις. Παραμείνετε σε επαγρύπνηση, με την οικογένειά σας ως πηγή δύναμης και στήριξης. Μπορείτε να βγείτε νικητές από κάθε συγκυρία, με σύνεση και χωρίς να αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας πριν να είναι καθ’ όλα έτοιμα

ζώδια σήμερα Τοξότης

Όλοι οι τομείς της ζωής σας προχωρούν με γρήγορα βήματα στην αρχή της εβδομάδας, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό που χρειάζεται είναι να κάνετε συντήρηση δυνάμεων, για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της περιόδου. Το κλείσιμο παλιών υποθέσεων και εκκρεμοτήτων, θα σας έχει γεμίσει με χαρά και ανακούφιση. Διατηρήστε αυτό τον ρυθμό, καθώς προετοιμάζεστε για ένα μεγάλο άλμα προς την επιτυχία και τα κέρδη. Καιρός ήταν να αρχίσετε να βλέπετε τους καρπούς των κόπων σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μην επιτρέψετε σε παροδικές δυσχέρειες να σας αποθαρρύνουν τώρα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Μπορείτε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα από την αρχή της εβδομάδας, αν αποδεχθείτε τη ροή των γεγονότων. Παραμείνετε ψύχραιμοι και συνεπείς και να μην εμπλέκεστε σε εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας. Αφιερώστε χρόνο στις δικές σας ανάγκες και φιλοδοξίες, σύντομα θα διαλυθεί η ομίχλη που σκιάζει τους στόχους σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, με την έναρξη της νέας εβδομάδας νιώθετε παγιδευμένοι και τα προβλήματα να σωρεύονται! Για να βρείτε τις αποδοτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από αυτή την πίεση, χρειάζεστε στρατηγική. Να χειρίζεστε ένα θέμα την κάθε φορά και να ακολουθείτε το πρόγραμμά σας μέχρι να αρχίσει να φέρνει αποτελέσματα. Μην επιτρέψετε σε τίποτα να σας βγάλει από την πορεία σας, μην παρασυρθείτε από λόγια και συμβουλές τρίτων!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Η γοητεία και ο δυναμισμός σας εκτοξεύονται με την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας, αγαπητοί Ιχθύες! Πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό… Είστε πολύ κοντά στην υλοποίηση των ονείρων σας, με το μέλλον να διαγράφεται πιο ρόδινο απ’ όσο φαντάζεστε. Όσο τονώνεται η διάθεσή σας, θα έχετε πιο αισιόδοξη οπτική για τα πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365