Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Θετικός σε κορωνοϊό ο Παπανικολάου

Κρούσμα κορωνοϊού ανιχνεύτηκε στον Ολυμπιακό

Κρούσμα κορωνοϊού στον Ολυμπιακό! Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε θετικός σε Covid-19, έχει μπει σε καραντίνα και αναρρώνει, χωρίς να έχει συμπτώματα.



Κρούσμα κορωνοϊού ανιχνεύτηκε στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, στον απαραίτητο έλεγχο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, βρέθηκε θετικός σε Covid-19 ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο 30χρονος φόργουορντ δεν έχει συμπτώματα και έχει τεθεί σε καραντίνα, μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορονοϊο και βρέθηκε θετικός.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, αναρρώνει απομονωμένος στο σπίτι του και η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας. Καλή ανάρρωση Κώστα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365