Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



Ζώδια σήμερα Κριός 24/8

Αγαπητοί Κριοί, φαίνεται ότι ανοίγετε τη νέα εβδομάδα υπό έντονη πίεση… Όμως πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε το κεφάλι σας πάνω από το νερό!

Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, καθώς θα αποδειχθούν ανέφικτες όταν περάσει αυτή η φάση. Απομακρυνθείτε από ό,τι σας ταράζει, προτιμήστε να διαθέσετε χρόνο για να μελετήσετε τις τρέχουσες καταστάσεις!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, το εργασιακό περιβάλλον σας φαντάζει κάπως χαοτικό στην αρχή της νέας εβδομάδας…
Αλλά η συγκυρία δεν αφήνει να δείτε ότι πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση, καθώς σας προσεγγίζουν πολλές ευκαιρίες! Αν διατηρήσετε τις ασφαλιστικές σας δικλείδες, μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα με ψυχραιμία και λογική.
Μπαίνετε σε μια πιο αίσια περίοδο, που δεν αποκλείει ακόμα και μια αύξηση ή προαγωγή. Διατηρήστε μια σταθερή ταχύτητα και την καλή σας διάθεση και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα!

ζώδια σήμερα 24/08 Δίδυμοι

Η πρόθεσή σας είναι να κάνετε καίριες αλλαγές προς το καλύτερο σε πολλούς τομείς, αγαπητοί Δίδυμοι! Αλλά παρά την ουσιαστική προσπάθεια, δεν έχετε ακόμη αποτελέσματα. Μην παραδώσετε τα όπλα με την είσοδο της νέας εβδομάδας, είστε πιο κοντά στους στόχους σας απ’ όσο νομίζετε. Δεν πρέπει να πάνε χαμένες οι μέχρι τώρα προσπάθειές σας, εξαιτίας του πανικού ή της απογοήτευσης. Παραμείνετε εστιασμένοι, κάντε ακόμα και κινήσεις που δεν τολμήσατε ποτέ ως τώρα… Δεν είναι αργά!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία, αγαπητοί Καρκίνοι! Ταιριάζετε απόλυτα με τη δυναμική της ατμόσφαιρας, που φέρνει εξελίξεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Φροντίστε να αντιδράτε άμεσα στα γεγονότα, για να δείτε πολλά θέματα να μπαίνουν στη σωστή θέση… Αυτό θα επιβεβαιώσει τις επιλογές που έχετε κάνει ως τώρα, τονώνοντας την καλή σας διάθεση. Έχετε ήδη διανύσει τη μισή διαδρομή, σύντομα θα επιλύσετε ακόμα και προβλήματα που είχαν βαλτώσει για καιρό!

ζώδια σήμερα 24/08 Λέων

Το παρελθόν επιστρέφει, αγαπητοί Λέοντες! Στην αρχή της εβδομάδας η σκέψη σας πάει σε πρόσωπα και πράγματα που ίσως δεν χειριστήκατε όπως θα έπρεπε. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, δώστε χρόνο σε αυτή την ανασκόπηση με ηρεμία και χωρίς ανεύθυνες εξάρσεις. Να είστε έτοιμοι για όλα και δεκτικοί, η απομόνωση δεν θα σας εξυπηρετήσει σε κάτι. Σας αναμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από ανθρώπους που ακόμα σας αγαπούν και θέλουν να σας προσφέρουν βοήθεια!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Οι εξελίξεις θα προσεγγίζουν με απίστευτη ταχύτητα στο άνοιγμα της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Παρθένοι! Αν παραμείνετε ήρεμοι και εστιασμένοι, δεν θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας. Μην αναλάβετε πρόσθετες υποχρεώσεις και πιεστείτε, αντιθέτως είναι καλύτερα να κάνετε συχνά διαλείμματα για να φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Όσο πιο ρεαλιστικά χειριστείτε τις αντοχές σας, τόσο πιο ευέλικτα θα κινηθείτε και θα αναδειχθείτε νικητές!

ζώδια σήμερα 24/08 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, υπάρχουν κάποια θέματα που αποφεύγετε ή κρύβετε κάτω από το χαλί… Αλλά αυτό λήγει με τη νέα εβδομάδα! Σας δίνεται η ευκαιρία να αφήσετε τις κοινωνικές δραστηριότητες και να επιθεωρήσετε τη στρατηγική σας. Είναι άραγε η κατάλληλη για να σας πάει εκεί που θέλετε; Για όποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν, να ξέρετε ότι έχετε συμμάχους τόσο στο οικογενειακό όσο και στο φιλικό περιβάλλον. Γι’ αυτό μην ξεχαστείτε στην ενδοσκόπηση, επιστρέψτε γρήγορα στη ρεαλιστική σκηνή για να αντεπεξέλθετε στις εξελίξεις!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Οι πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες θα δείξουν την κόπωσή σας τη νέα εβδομάδα, αγαπητοί Σκορπιοί… Το πρόβλημα είναι ότι έχετε πολλά μέτωπα ανοικτά ταυτόχρονα, γι’ αυτό θα αγγίξετε τα όριά σας με μια απρόσμενη κρίση στην προσωπική σας ζωή. Σε αυτό το στάδιο που βρίσκεστε, το βασικό είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας. Η φάση είναι παροδική – αλλά θα σας αφήσει το μάθημα να χειρίζεστε τα πάντα άμεσα, με ψυχραιμία και λογική. Λίγη επιπλέον προσπάθεια χρειάζεται τώρα και θα επιλύσετε όλα τα προβλήματα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, νιώσετε κάπως βαλτωμένοι σχεδόν σε όλους τους τομείς στην αρχή της νέας εβδομάδας… Φαίνεται ότι δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε τις θέσεις σας και να κοιτάξετε τους άλλους στα μάτια. Αν θέλετε πραγματικά να προχωρήσετε παρακάτω, πρέπει να τελειώσετε όσα έχετε ήδη αρχίσει. Αλλά πρώτα φροντίστε περισσότερο την υγεία και την ισορροπία σας, ξεκουραστείτε. Μετά με ευελιξία και διπλωματία θα επιλύσετε όλα τα θέματα!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Όλα κυλούν όπως τα έχετε σχεδιάσει, αγαπητοί Αιγόκεροι! Το μόνο που έχετε να κάνετε με τη νέα εβδομάδα, είναι να αφήσετε να πράγματα να εξελιχθούν προς όφελός σας. Όλοι οι τομείς θα μπουν σε αίσια πορεία, χάρη και στον κόπο που καταβάλατε ως τώρα. Όλα εξαρτώνται από τη ρεαλιστική οπτική, που σας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Μην αφήσετε κανέναν να παρέμβει στις αποφάσεις σας τώρα!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, απλά δεν μπορείτε να κάνετε τα πάντα σε μία μέρα! Αυτό που σας χρειάζεται στην αρχή της εβδομάδας, είναι ένα μεθοδικό σχέδιο που θα σας φτάσει ομαλά όπου στοχεύετε. Με αυτή την πρακτική θα εκπληρώσετε περισσότερες υποχρεώσεις και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Μην αμφιβάλετε για το κριτήριό σας ή τις αποφάσεις σας, έχετε τη βοήθεια των άστρων για να μην κάνετε λάθη!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Έχει σημασία να αντιμετωπίσετε με χαλαρότητα ένα σχέδιο ή εγχείρημα, αγαπητοί Ιχθύες! Εστιάστε στην αρχή της εβδομάδας στην κατανόηση όλων των παραμέτρων, ώστε να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα αν μοιραστείτε τις ιδέες σας. Με την ανταλλαγή απόψεων θα ενισχύσετε σημαντικά τις προοπτικές επιτυχίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365