Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 19/08 Κριός 

Μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας, αγαπητοί Κριοί; Θα σας βοηθήσει ο μεθοδικός Ερμής, που θα διαμένει στην Παρθένο και τον 6ο Οίκο σας του συστήματος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Δώστε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες, παρά το γεγονός ότι κουράζουν την ιδιοσυγκρασία σας.
Τώρα πρέπει να ξεκαθαρίστε το περιβάλλον σας, να βάλετε σε σειρά τα πράγματά σας μαζί με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές σας. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε ανακουφισμένοι μετά από αυτή τη διαδικασία και θα τονωθεί η παραγωγικότητά σας. Με τον 6ο Οίκο αρμόδιο και για την υγεία, αλλάξτε συνήθειες: Η καλή φυσική σας κατάσταση δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο: Υιοθετήστε την καθημερινή άσκηση και την υγιεινή διατροφή!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Βγάλτε στην επιφάνεια τη σαγηνευτική σειρήνα που έχετε μέσα σας, αγαπητοί Ταύροι! Αυτό επιτάσσει ο ερωτύλος Ερμής, που θα διαμείνει στην Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας της λάμψης μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.
Μιας και θα τραβάτε την προσοχή όπου βρεθείτε, ξεδιπλώστε τώρα τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αν χρειάζεστε μια ανανέωση, η περίοδος είναι ιδανική για να φροντίσετε την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας.
Επίσης, ο έρωτας θα πλανάται στον ατμόσφαιρα. Δεν αποκλείεται σας να προκύψουν πολλές ενδιαφέρουσες προοπτικές ή να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας!

ζώδια σήμερα 19/08 Δίδυμοι

Προσεγγίστε τις σημαντικές γυναίκες της ζωής σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, που ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα διαμένει στην Παρθένο και τον 4ο Οίκο σας της θηλυκής δύναμης. Είναι ιδανική περίοδος για να ενδυναμώσετε τη σχέση και να εξομαλύνετε κάθε διχόνοια με τις κυρίες του κύκλου σας. Οργανώστε μια σχετική επαφή ακόμα και μέσω διαδικτύου, ειδικά αν έχετε να μιλήσετε καιρό με κάποιες από αυτές. Η στήριξη προς μια ανώτερή σας στην εργασία, μπορεί να επιφέρει σημαντική ανέλιξη στην καριέρα σας. Επίσης, ίσως τώρα θελήσετε να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτικού σας. Δεν φαντάζεστε πόση θετική επίδραση θα επιφέρουν ακόμα και οι πιο μικρές αλλαγές!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μοιράστε στον κόσμο τη σοφία που έχετε μέσα σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Θα σας βοηθήσει ο Ερμής της ευφράδειας, που θα διαμείνει στην Παρθένο και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο σας, ανταλλάσσοντας απόψεις με ομοϊδεάτες και προωθώντας τις εξαιρετικές σας ιδέες. Επιδείξτε το συνεργατικό σας ταλέντο μέσω σχεδίων που χρειάζονται κι άλλα άτομα. Κάθε συνέργεια θα αποτελέσει κίνητρο εξέλιξής σας, ακόμα και οι αναρτήσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα τραβούν την προσοχή των πάντων!

ζώδια σήμερα 19/08 Λέων

Τα οικονομικά σας δεν θα διευθετηθούν από μόνα τους, αγαπητοί Λέοντες! Αξιοποιήστε επί αυτού την ευνοϊκή μετάβαση του Ερμή στην Παρθένο και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, έχετε τη δυναμική να αυξήσετε τα έσοδά σας. Γι’ αυτό αν πιέζεστε οικονομικά, αρχίστε να στήνετε ένα μακρόπνοο σχέδιο. Ασχοληθείτε με την ποιότητα της δουλειάς και των εγχειρημάτων σας, βελτιώστε το γνωστικό σας πεδίο, αναπροσαρμόστε τον προϋπολογισμό σας. Η περίοδος είναι αίσιο για να ζητήσετε αύξηση, είτε να προσεγγίσετε σημαντικούς πελάτες ή επενδυτές. Παραμείνετε σε επαγρύπνηση, για να αδράξετε τις εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν

ζώδια σήμερα Παρθένος

Μην κάνετε καμία υπαναχώρηση, αγαπητοί Παρθένοι! Είναι καιρός να εκφραστείτε, χωρίς να χάνετε τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων. Ο φλύαρος Ερμής που σας κυβερνά, θα διαμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Οι επόμενες εβδομάδες θα φέρουν αλλαγές που πρέπει να αξιοποιήσετε για να προωθήσετε τον εαυτό σας. Φροντίστε μόνο να μην «πνίξετε» τους δικούς σας ανθρώπους, με τις πολλές συμβουλές και αναλύσεις σας. Προτιμήστε να διοχετεύσετε τον οίστρο σας σε δημιουργικές κινήσεις, όπως να ανανεώσετε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή την γκαρνταρόμπα σας!

ζώδια σήμερα 19/08 Ζυγός

Ετοιμαστείτε να δράσετε, αγαπητοί Ζυγοί! Ο αγγελιαφόρος Ερμής θα διαμένει στην Παρθένο και τον 12ο Οίκο σας της ολοκλήρωσης και επούλωσης μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Είναι καιρός να βάλετε σε τάξη όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με αυτή την ανανεωτική πνοή, θα αποβάλετε τα βάρη που κουβαλάτε και θα προσφέρετε χρόνο φροντίδας στον εαυτό σας. Χειριστείτε κάθε θέμα υγείας, στραφείτε στον διαλογισμό: Μπορείτε να επιφέρετε θαύματα στην ψυχολογία σας, πριν φτάσει η εποχή των δικών σας γενεθλίων!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Οι αριθμοί δείχνουν τη δύναμή τους, αγαπητοί Σκορπιοί! Ο εύγλωττος Ερμή θα διαμένει μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και στον τομέα της δημοτικότητάς σας. Θα έχετε πολλούς λόγους να χαίρεστε με τις ομάδες σας για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ ο κύκλος σας θα διευρυνθεί με πολλούς ομοϊδεάτες. Φροντίστε να αξιοποιήσετε και το τεχνολογικό πλεονέκτημα της περιόδου, για να αναβαθμίσετε τις συσκευές και τα διαδικτυακά σας εγχειρήματα. Ξεδιπλώστε τα κοινωνικά σας φτερά, απευθυνθείτε σε φίλους για όποιο θέμα σας απασχολεί!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ο πρώτος κανόνας για να γίνετε μεγιστάνας είναι να φέρεστε ως τέτοιος, αγαπητοί Τοξότες! Αξιοποιήστε τη βοήθεια του επιχειρηματικού Ερμή, που θα διαμένει στην Παρθένο και τον τομέα σας της καριέρας μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να συντονιστείτε σύντομα στις απαιτήσεις ενός πιο προβεβλημένου ρόλου. Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν σας προταθεί μια ηγετική θέση, ανορθώνοντας το κύρος και τα διοικητικά σας χαρίσματα. Για να αποφύγετε τον πανικό, σκεφτείτε ότι κανείς δεν χρειάζεται να είναι τέλειος ή να έχει όλες τις απαντήσεις. Αν στοχεύσετε στην αυθεντικότητα, έχετε τα φόντα να βιώσετε πολλές επιτυχίες

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Η ειλικρίνεια γίνεται η μόνη σας πολιτική στην καθημερινότητα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο εκφραστικός Ερμής θα διαμένει στην Παρθένο και τον 9ο Οίκο σας της αλήθειας, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Τώρα καλείστε να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο, βγάζοντας την ευαίσθητη πτυχή σας. Φροντίστε να αφήνετε στους άλλους το περιθώριο να επεξεργάζονται τις θέσεις σας, για να καταλήγετε στα καλύτερα αποτελέσματα. Η περίοδος ευνοεί επίσης την εξομάλυνση διαφορών. Ξεχάστε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, εστιάστε μόνο στην εύρεση της χρυσής τομής!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Η ερωτική σας διάθεση παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Υδροχόοι! Με τον Ερμή στον σαγηνευτικό 8ο Οίκο σας, δεν θα έχετε πρόβλημα να γοητεύσετε όποιο άτομο τραβήξει την προσοχή σας. Αλλά φροντίστε να αξιοποιήσετε επιλεκτικά την εύνοια μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, ώστε να εντοπίσετε το ταίρι που έχει μακροπρόθεσμες προοπτικές. λαχταράτε. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ίσως διστάζατε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Η ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να προβείτε ακόμα και σε δεσμεύσεις, αρκεί να ακολουθήσετε το ένστικτό σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Απομακρυνθείτε από καθετί επιφανειακό, αγαπητοί Ιχθύες! Είναι καιρός να εστιάσετε στην ουσία των πραγμάτων… Και θα σας βοηθήσει η μετάβαση του εκφραστικού Ερμή στην Παρθένο και τον 7ο Οίκο σας των συνεργιών μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Ετοιμαστείτε για την επισημοποίηση κάποιων σχέσεων σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βάλετε υπογραφές ή να ξεδιαλύνετε διαφωνίες με τους δικούς σας ανθρώπους. Παράλληλα, πρέπει να απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν πλέον κάτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365