Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 18/08 Κριός 

Ο ρομαντισμός σας ανανεώνεται, αγαπητοί Κριοί! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ενεργοποιεί για τους επόμενους έξι μήνες τον 5ο Οίκο σας του πάθους και της αγάπης. Αν είστε αδέσμευτοι, φροντίστε να γνωρίσετε καινούργια άτομα ακόμα και μέσω διαδικτύου.
Ίσως σύντομα να κάνετε χώρο στις ντουλάπες σας, για τα πράγματα του νέου σας έτερου ήμισυ. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορείτε αναζωπυρώστε τη φλόγα στη σχέση σας: Βάλτε της περισσότερη ποικιλία, θα κάνει θαύματα στη λίμπιντο και των δυο σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Μήπως η «φωλιά» σας χρειάζεται άμεσα ανανέωση, αγαπητοί Ταύροι; Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Λέοντα για φέτος, φέρνει στο προσκήνιο τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού.
Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να κάνετε πιο άνετο και βολικό το σπιτικό σας, με νότες ισορροπίας και θαλπωρής. Λίγες κινήσεις τάξης και ανανέωσης είναι αρκετές, για να αποβάλλετε κάθε αρνητική ενέργεια.
Έτσι θα απολαύσετε τη γαλήνη και την ηρεμία, με όλα τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος!

ζώδια σήμερα 18/08 Δίδυμοι

Οι φιλικές σας σχέσεις αποκτούν καινούργιο νόημα, αγαπητοί Δίδυμοι! Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Λέοντα για φέτος, αφυπνίζει την ανάγκη σας για να έχετε κοντά ομοϊδεάτες. Επειδή είστε πλάσματα αξιαγάπητα και αεικίνητα, αυτή η δημιουργική ενέργεια θα βοηθήσει να στρέψετε όλες τις συγκυρίες προς όφελός σας. Για το επόμενο εξάμηνο κεντρίζετε ο 3ος Οίκος σας των συμπράξεων και θα ανακαλύψετε νέα πεδία ψυχαγωγίας και έκφρασης στο κοντινό κοινοτικό περιβάλλον. Ακόμα κι αν στραφείτε σε ένα τοπικό επαγγελματικό ή φιλανθρωπικό εγχείρημα, στήστε ένα αποδοτικό πλάνο και παραμείνετε προσηλωμένοι σε αυτό!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Χαρείτε τη νέα οπτική στα οικονομικά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Νέα Σελήνη αναδύεται στον Λέοντα και τον 2ο Οίκο σας των χρημάτων. Αυτή θα βοηθήσει να εντοπίσετε τα σημεία που μπορείτε να ανορθώσετε σημαντικά στους επόμενους έξι μήνες. Αρχίστε με έναν ρεαλιστικό έλεγχο των χειρισμών σας, για να δείτε πού χρειάζονται βελτίωση και αναδιοργάνωση. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα στήσετε. Ένας ειλικρινής διάλογος και για τα επαγγελματικά, έχει τη δυναμική να σας ανοίξει καινούργιες πόρτες ευκαιριών!

ζώδια σήμερα 18/08 Λέων

Χαρούμενη κοσμική Νέα Χρονιά, αγαπητοί Λέοντες! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, πατά το κουμπί της ευρύτερης ανανέωσής σας. Ενεργοποιώντας τον 1ο Οίκο σας των νέων ξεκινημάτων, είναι ιδανική για φυτέψετε καινούργιους σπόρους για αλλαγές. Αν τους φροντίσετε όπως πρέπει, θα φουντώσουν και θα ανθίσουν στην προσωπική σας ωρίμανση και εξέλιξη. Από διαδικτυακές έρευνες μέχρι τα επαγγελματικά ρίσκα, η τόλμη σας είναι αυτή που θα σας πάει παρακάτω!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Πώς πάει η αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αγαπητοί Παρθένοι; Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Λέοντα, φωτίζει τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης και της «παράδοσης». Τώρα θα κατανοήσετε αν κάποια πράγματα δεν σας εξυπηρετούν πλέον, αρκεί να φανείτε ρεαλιστές. Μπορεί να πρόκειται για μια τοξική σχέση, μια ανθυγιεινή συνήθεια ή και μια περιοριστική πεποίθησή σας. Όσο δυσάρεστο κι αν σας φανεί αρχικά, πρέπει να αποβάλετε καθετί αρνητικό από τη ζωή σας. Τώρα έχετε το περιθώριο να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, χωρίς να αποφύγετε κανένα συναίσθημα… Καλύτερα να χειριστείτε στρατηγικά όσα σας στενοχωρούν, παρά να σας πάνε πίσω!

ζώδια σήμερα 18/08 Ζυγός

Θέλατε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αγαπητοί Ζυγοί; Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Λέοντα για τη φετινή χρονιά, ρίχνει φως στον κοινωνικό τομέα σας! Αν κοιτάξετε γύρω σας, θα βρείτε πολλούς ανθρώπους που μοιράζεστε ίδιες ιδέες και μπορεί να είναι οι επόμενοι συνεργάτες σας. Ο 11ος Οίκος αφορά και την τεχνολογία, οπότε κάντε την έρευνά σας και διαδικτυακά. Τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να βοηθήσουν, για να αναπτύξετε κα να προωθήσετε όλα τα επαγγελματικά και κοινωνικά σας σχέδια!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ποιος είναι πραγματικά το «αφεντικό», αγαπητοί Σκορπιοί; Ακόμα κι αν δεν είστε εσείς τώρα, μπορείτε να κερδίσετε αυτό τον τίτλο μέσα στους επόμενους έξι μήνες! Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Λέοντα για φέτος, κεντρίζει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Κατασταλάξτε όσο αφορά τους στόχους σας, γιατί θα κάνετε πολλές ανατροπές και τολμήματα. Ξεχάστε την περίπτωση να ακολουθήσετε το πρόγραμμα άλλων, το σύμπαν απαιτεί από εσάς δημιουργικότητα και ελαστικότητα. Θέστε τολμηρά οράματα και πορευτείτε προς την υλοποίησή τους!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μην προσπαθείτε καν να αντισταθείτε στη παρόρμησή σας για επεκτάσεις, αγαπητοί Τοξότες! Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Λέοντα για φέτος, πυροδοτεί τον 9ο Οίκο σας της περιπλάνησης ανά τον κόσμο. Οι ευκαιρίες που θα σας χτυπούν την πόρτα, κατά πάσα πιθανότητα θα έρχονται από μακριά. Χωρίς να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, μελετήστε ενδελεχώς όλες τις πιθανότητες. Οι προοπτικές θα είναι πολλές και η διάθεση περισσότερη, για να υλοποιήσετε κάθε φιλοδοξία σας στους επόμενους έξι μήνες!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Σας είχε λείψει λίγη ερωτική έξαψη, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης, θα βοηθήσει να βρείτε ξανά τη «σειρήνα» μέσα σας! Νιώθετε την παρόρμηση να κάνετε το επόμενο βήμα σε μια νέα γνωριμία ή στην υπάρχουσα σχέση σας; Τα άστρα σας συμβουλεύουν να δράσετε δημιουργικά, ώστε να δημιουργήσετε και λίγο μυστήριο… Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, όσα δεν λέτε θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία και θα κάνουν πιο δυναμικές τις προσεγγίσεις σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Ετοιμαστείτε για ένα παθιασμένο πάσο ντόμπλε, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα διεγείρει τον Οίκο σας των σχέσεων, στρέφοντας την προσοχή σας στα «ετερώνυμα» που έλκονται. Έπονται πολλά νέα ξεκινήματα για τους αδέσμευτους… Είτε μια ουσιαστική ανανέωση στη σχέση σας για τους δεσμευμένους. Σε κάθε περίπτωση, αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα για να φροντίσετε περισσότερο τις σχέσεις σας. Το ερώτημα που έχετε να απαντήσετε, είναι με ποιο άτομο δίπλα σας μπορείτε να σκεφτείτε ένα δημιουργικό μέλλον!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Επιστρέψτε σε πορεία φροντίδας του εαυτού σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα πυροδοτεί τον Οίκο σας της ευημερίας, σαν προπονητής που εστιάζει στην υγεία και τη καλή φυσική σας κατάσταση. Θα έχετε περισσότερη ισορροπία αν δοκιμάσετε καινούργιες πρακτικές, γι’ αυτό επιλέξτε την εξάσκηση που κεντρίζει την περιέργειά σας. Προσέξτε τη διατροφή σας, προσθέτοντας στο πιάτο σας περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Αν χρειάζονται ανανέωση και οι εργασιακοί σας ρυθμοί, κάντε τις απαραίτητες αλλαγές: Να θυμάστε ότι το γρανάζι που τρίζει είναι αυτό που πρέπει να λαδώσετε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365