Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Τέταρτος νεκρός από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ έπασχε από άνοια

Ένας άνδρας 82 ετών είναι το τέταρτο άτομο που διέμενε στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης και κατέληξε σήμερα από κορωνοϊό.



Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ έπασχε από άνοια.

Ακόμη οκτώ ασθενείς από το ίδιο γηροκομείο εισήχθησαν σήμερα στο Παπανικολάου με κορωνοϊό. Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο νοσηλεύονται 22 άτομα που κόλλησαν τον ιό στο γηροκομείο, από εργαζόμενο του γηροκομείου που νόσησε με τον ιό μετά από επαφή με συγγενικό του πρόσωπο ο οποίος είχε πάει σε συναυλία στη Χαλκιδική.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα κατόπιν της παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνης για την διασπορά του ιού στο γηροκομείο.

Συνολικά στο νοσοκομείο Παπανικολάου νοσηλεύονται 43 άτομα με κορωνοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365