Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 7/08 Κριός

Αναδείξτε τη διακοσμητική σας πτυχή, αγαπητοί Κριοί! Η αισθησιακή Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και ενεργοποιεί τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Για τον επόμενο μήνα θα αποζητάτε την ομορφιά και αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής. Μετά από μια εκτεταμένη παραμονή στους Διδύμους που σας «αναχαίτιζε», τώρα σας ωθεί να κάνετε βήματα προσέγγισης των στόχων σας:
Τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και για το περιβάλλον σας, τα θέλετε όλα πιο προσεγμένα και πιο θερμά. Να ξέρετε ότι η ατμόσφαιρα θαλπωρής θα σας φέρει πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σας, δεσμευμένους και αδέσμευτους!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Κάθε προσέγγισή σας θα έχει επιτυχή αποτελέσματα, αγαπητοί Ταύροι!
Η γοητευτική Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και θα κεντρίζει τον εκφραστικό 3ο Οίκο σας μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.
Με τονωμένη την εξωστρέφειά σας, ξεκινήστε τους πιο πνευματώδεις και χαλαρούς διαλόγους… Αλλά πέρα από αυτά, να θυμάστε ότι ενίοτε η γλώσσα του σώματος μιλά πιο ηχηρά από τις λέξεις!

ζώδια σήμερα 07/08 Δίδυμοι

Θυμάστε πόσο όμορφο και εύκολο είναι το ρομάντζο, αγαπητοί Δίδυμοι; Θα σας το υπενθυμίσει η τρυφερή Αφροδίτη στον Καρκίνο, που αφυπνίζει τον 2ο Οίκο σας του γήινου αισθησιασμού! Καιρός να αφήσετε τα λόγια και να περάσετε σε πράξεις, κάτι που δεν ευνόησε η τετράμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Δεν θα σας αρκεί πλέον μια απρόσωπη οθόνη, θα αποζητήσετε την επαφή και την αφή… Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, αφήστε τον εαυτό σας να βγάλει στην επιφάνεια τη ρομαντική πλευρά του και δεν θα χάσετε!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η λάμψη σας επανέρχεται, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Αφροδίτη περνά με ορμή στα δικά σας εδάφη, για να παραμείνει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Είναι μια φάση που θα σας φέρει πολλές νέες γνωριμίες, πολλές επαγγελματικές επιτυχίες και πολλές προσωπικές χαρές. Μετά από τέσσερεις μήνες διακριτικών δράσεών σας, τώρα αποζητάτε την ανανέωση… Αρχίστε από την εμφάνισή σας και μην διστάσετε μπροστά σε τίποτα!

ζώδια σήμερα 07/08 Λέων

Το σύμπαν σας δίνει το ελεύθερο να αφεθείτε στη φαντασία σας, αγαπητοί Λέοντες! Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και θα τονώνει τον ονειροπόλο 12ο Οίκο σας μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Τολμήστε να φορέσετε τα ροζ γυαλιά σας και να δείτε τη ζωή σαν όνειρο. Θα έχετε την προδιάθεση να βλέπετε τα πάντα πιο αίσια και με προοπτική, κάτι που μπορεί να σας φέρει καινούργιες εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια φάση που μπορείτε να εμπιστευτείτε τη μούσα σας της δημιουργικότητας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Το συναίσθημα, οι φιλίες και οι ερωτικές προσεγγίσεις γίνονται πρωταγωνιστές της ζωής σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η Αφροδίτη αφήνει πίσω της την αιχμηρή τετράμηνη παραμονή της στους Διδύμους και μετακομίζει στον Καρκίνο. Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, θα φωταγωγεί τον 11ο Οίκο σας των συνεργιών και της τεχνολογίας. Κάθε εγχείρημα για την προσωπική σας ζωή θα έχει αίσια έκβαση, με πιο χαλαρή και άνετη προσέγγιση… Κι αν κάτι δεν προχωρά όσο γρήγορα θα θέλατε, αφήστε το σύμπαν να δράσει: Δεν αποκλείεται να προσπαθείτε υπερβολικά πολύ, γι’ αυτό αρκεστείτε στην τόνωση της κοινωνικής σας ζωής!

ζώδια σήμερα 07/08 Ζυγός

Η αίθουσα των επισήμων ανοίγει και σας περιμένει, αγαπητοί Ζυγοί! Η ακαταμάχητη Αφροδίτη που σας κυβερνά, περνά στον Καρκίνο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών καριέρας. Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, έχει τη δυναμική να σας εντάξει σε κύκλους με ισχύ και επιρροή. Φανείτε προνοητικοί και μην διστάσετε μπροστά σε τίποτα προκειμένου να προωθήσετε τον εαυτό σας. Τα φυσικά σας χαρίσματα τονώνονται και σας αναμένουν εξαιρετικές εξελίξεις. Ξέρετε ότι τελικά μετρά το ποιον και όχι το πόσα ξέρετε, γι’ αυτό ενδυναμώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Οι περιπέτειες σας καλούν, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, τονώνοντας τον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών και της επέκτασης. Σας αναμένουν πολλές επαφές κάθε τύπου, με άτομα από άλλες χώρες ή κουλτούρες… Και δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να εξελιχθούν ρομαντικά, σύμφωνα πάντα με τις υγειονομικές προφυλάξεις. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε από πλευράς σας, είναι να μην έχετε καμία «εκκρεμότητα» με το παρελθόν!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Εστιάστε στο βάθος και την ουσία των επαφών σας, αγαπητοί Τοξότες! Η Αφροδίτη θα διαμένει στον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας των συμπράξεων μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου: Είναι η ιδανική περίοδος για να βιώσετε εξελίξεις και προωθήσεις. Ασχοληθείτε με όλες τις πτυχές των οικονομικών, συναισθηματικών αλλά και πνευματικών ενασχολήσεών σας. θεμάτων. Με την Αφροδίτη σύμμαχο, είναι βέβαιο ότι θα ανορθωθεί και η ερωτική σας ζωή: Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι, τώρα πρέπει να κοιτάξετε πιο «τολμηρά» και αποφασιστικά στο μέλλον!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μην είστε τόσο εγωκεντρικοί, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων… Και μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, έχει πρόθεση να σας θυμίσει ότι τα δύο μυαλά είναι πιο αποδοτικά από ένα. Γι’ αυτό παραμερίστε την τυπολατρία σας και γίνετε πιο ευάλωτοι και προσιτοί. Θα σας εκπλήξει η ανταπόκριση των άλλων, όταν γκρεμίζετε τα τείχη σας και ανοίγεστε συναισθηματικά. Επειδή μπορεί να έχετε μια τάση κτητικότητας, φροντίστε να μην εκφραστεί με ζήλια προς τους δικούς σας ανθρώπους!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Δώστε περισσότερη έμφαση στην ευημερία σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο ερωτικός σας τομέας υπήρξε τρικυμιώδης αλλά καθόλου βαρετός τους τελευταίους τέσσερεις μήνες, που η Αφροδίτη διέμενε στους Διδύμους. Αλλά τώρα η ζωηρή θεά περνά στον Καρκίνο και τον 6ο Οίκο σας της υγείας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Ξεχάστε ό,τι θεωρούσατε απαραίτητο στην καθημερινότητά σας: Πλέον θα χρειάζεστε μόνο το χαλάκι της γιόγκα ή τα βαράκια σας και – φυσικά – νερό. Ανασκουμπωθείτε και αρχίστε να κινήστε… Και ενώ ασκήστε ή περιμένετε για τον χυμό σας, η Αφροδίτη θα φροντίσει να γνωρίσετε πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Τα ρομαντικά δείπνα και οι περίπατοι στο ηλιοβασίλεμα μπαίνουν στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η ονειροπόλα Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και τον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου και του πάθους. Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου θα εστιάσετε στην ανέμελη πλευρά της ζωής. Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, μπορείτε να κάνετε πολλές καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν προοπτικές διάρκειας. Ο ζωώδης μαγνητισμός σας θα κορυφωθεί, γι’ αυτό αυτή την περίοδο δεν χρειάζεστε καμία άλλη ενθάρρυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365