Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Αργολίδα: Ο ένας κυνηγός χαιρέτισε τον άλλον και λίγη ώρα αργότερα τον βρήκε νεκρό!

Το τμήμα Ασφαλείας της αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας  διερευνά τις συνθήκες του θανάτου του κυνηγού

Όλα έγιναν κατά την διάρκεια κυνηγιού για αγριογούρουνα στην περιοχή του Σχοινοχωρίου του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα, το πρωί της Τρίτης 25 Αυγούστου.

 
Ο κυνηγός είχε στήσει καρτέρι σε αγριογούρουνα που του είχαν καταστρέψει την καλλιέργεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 52 χρονών ο οποίος βρέθηκε από συγγενή του, νεκρός στην ορεινή τοποθεσία του Σχοινοχωρίου στο αγρόκτημά του

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τον κυνηγό είδε νωρίτερα ο συγγενής του, χαιρετήθηκαν και ύστερα από λίγη ώρα τον εντόπισε νεκρό πεσμένο μπρούμυτα με το όπλο δίπλα του.
Το τμήμα Ασφαλείας της αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας  διερευνά τις συνθήκες του θανάτου του κυνηγού.

πηγή: argolikeseidiseis

1 σχόλιο:

  1. Αν ειναι δυνατον καλο ταξιδι να εχει κουραγιο στην οικογενεια του να δινει ο Θεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365