Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Κορονοϊός: Τι αλλάζει σε γάμους, βαφτίσεις και μπαρ - Σε ισχύ από σήμερα τα νέα μέτρα

Πλέον η διασκέδαση σε μπαρ και κέντρα διασκέδασης, αλλάζει

Από σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου τίθενται σε ισχύ τα νέα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού. 



Πλέον η διασκέδαση σε μπαρ και κέντρα διασκέδασης, αλλάζει καθώς οι θαμώνες θα απαγορεύεται να είναι όρθιοι και η πληρότητα των χώρων θα περιορίζεται μόνο σε καθήμενους, με τους ίδιους περιορισμούς ως προς την τήρηση αποστάσεων που ισχύουν και τώρα.  

Επίσης μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο θεσπίζεται όριο 100 ατόμων σε τελετές γάμων, βαφτίσεων, κηδειών με τήρηση όλων των υφιστάμενων υγειονομικών κανόνων.  

Συγκεκριμένα από Δευτέρα 3 Αυγούστου έως και Κυριακή 9 Αυγούστου υπάρχει απαγόρευση όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα (μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ κοκ), με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα.  

Τέλος τα πανηγύρια

Ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε σε ανοιχτές δημόσιες εκδηλώσεις στις αρχές του καλοκαιριού έφερε την απαγόρευση των πανηγυριών έως το τέλος Ιουλίου, ωστόσο η απαγόρευση πήρε παράταση και όπως ανακοίνωσε ο κ .Χαρδαλιάς παρατείνεται η απαγόρευση πανηγυριών και άλλων δημόσιων ανοικτών εκδηλώσεων έως τις 31 Αυγούστου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365