Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Μοναχός με όπλο και σφαίρες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Ο μοναχός μετά την σύλληψη του αφέθηκε ελεύθερος

Χειροπέδες πέρασαν άνδρες της Αστυνομίας σε έναν μοναχό, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, καθώς κατά τον έλεγχο των αποσκευών του, ενώ ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στην Αθήνα, εντοπίστηκε ένα όπλο τύπου στυλό και τρεις σφαίρες.



Κατά τα λεγόμενα του ρασοφόρου άνδρα, είναι μοναχός στο Άγιο Όρος, ενώ οι πληροφορίες του cretapost.gr, αναφέρουν ότι συνοδευόταν από ένα ακόμα μοναχό με τον οποίο είχαν έρθει στην Κρήτη για κάποιο προσκύνημα.

Ο μοναχός μετά την σύλληψη του αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το όπλο-στυλό αποτελούσε δώρο από κάποιον πιστό.

2 σχόλια:

  1. Αγίες σφαίρες άγιο όπλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι άγιοι με οπλα είναι στις εικόνες,σπαθιά,ακοντια κτλ.Αν ειχαν βγει τα όπλα με καλασνικωφ και μπαζουκα θα ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365