Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 23/08 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, τον τελευταίο καιρό τα σχέδιά σας υπέστησαν κάποιες αναπόφευκτες καθυστερήσεις. Εσείς καλείστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να συνεχίσετε την προσπάθεια να πάτε παρακάτω.
Είναι καλύτερα να μην αναλάβατε πρόσθετες υποχρεώσεις επί του παρόντος, μέχρι να χειριστείτε όσες είναι σε εκκρεμότητα!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, έχετε την ανάγκη να συζητήσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και εμπιστεύεστε.
Θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους τα όνειρα και τα σχέδιά σας, να ακούσετε τη δική τους άποψη.
Η ιδέα σας είναι θετική, αρκεί να μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας επηρεάσει και να βρεθείτε σε άλλες κατευθύνσεις!

ζώδια σήμερα 23/08 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, νιώθετε ιδιαίτερα δημιουργικοί και δυνατοί! Η ενέργειά σας αποτελεί ώθηση για να κλείσετε δια παντός, ένα σοβαρό πρόβλημα που σας ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας στη συνέχεια και δράσετε απερίσκεπτα. Να κάνετε μελετημένες κινήσεις σας, για να μην παρεξηγηθούν οι πρακτικές και οι αντιδράσεις σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτές τις μέρες πρέπει να φανείτε εξαιρετικά προσεκτικοί! Υπάρχει μια τάση να υποπέσετε σε λάθη, όσο κι αν νομίζετε ότι ξέρετε τι κάνετε… Κάτι θα προκύψει που θα σας διαψεύσει ή θα αποκαλύψει ότι κάποιο άτομο δεν ήταν απόλυτα ειλικρινές μαζί σας. Να είστε σε επαγρύπνηση, για να αποφύγετε τις παγίδες που ενδέχεται να στήνουν κάποιοι για εσάς. Να μετράτε την κάθε κίνηση, ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας!

ζώδια σήμερα 23/08 Λέων

Οι υποχρεώσεις σας και οι εκκρεμότητες έχουν γίνει βουνό, αγαπητοί Λέοντες! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσετε να χάνετε την ψυχραιμία και τη διαύγειά σας. Ωστόσο, μόνο η δική σας αμέλεια και ασυνέπεια ευθύνονται για τη θέση που έχετε βρεθεί: Να μην σκέφτεστε καθαρά για να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις. Πρέπει να ηρεμήσετε και να ανασυνταχθείτε, να αποβάλετε από τη ζωή σας όσα και όσους σας βλάπτουν. Και στο εξής, μην αφήσετε τίποτα ξανά για την τελευταία στιγμή!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η προσπάθεια να υλοποιήσετε τους στόχους σας ενδέχεται να συναντήσει κάποια εμπόδια, αγαπητοί Παρθένοι. Πέρα από τη δυσαρέσκεια που σας προκαλεί η συγκυρία, σας βγάζει από την πορεία και το χρονοδιάγραμμα που έχετε στήσει. Αλλά δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο δραματικά. Παραμερίστε την απαισιοδοξία και ορμήσετε μπροστά με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Έχετε την εύνοια των άστρων για να πάρετε τις δέουσες αποφάσεις και να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού!

ζώδια σήμερα 23/08 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, έχετε την τάση να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό και να μεγαλοποιείτε τα πάντα! Είναι γεγονός ότι έχετε πιεστεί τελευταία και δεν μπορείτε να δείτε καθαρά τις πραγματικές διαστάσεις των καταστάσεων. Αλλά αν παραμερίσετε τα δράματα, θα συνειδητοποιήσετε πόση διαδρομή έχετε διανύσει ήδη. Ανακτήστε την ψυχραιμία σας και θα δείτε ότι τα προβλήματα είναι στο μυαλό σας και μόνο: Η πραγματικότητά σας είναι πολύ καλύτερη απ’ όσο νομίζετε!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, περνάτε μια περίοδο με πολλές πιέσεις κι αυτό σας εξαντλεί! Η έλλειψη ενέργειας και καθαρής σκέψης, σας οδηγεί σε αλλεπάλληλα λάθη και αποφάσεις που δεν είναι προς το συμφέρον σας. Αλλά τώρα που τα άστρα είναι στο πλευρό σας, μπορείτε να βελτιώσετε αυτή την κατάσταση. Κάντε μια παύση, μελετήστε τα δεδομένα σας και προχωρήστε σε διορθωτικές κινήσεις. Μόλις απαλλαγείτε από αυτές τις ανησυχίες, πάρτε λίγο χρόνο για να επαναφορτιστείτε. Μετά θα επιστρέψετε δριμύτεροι στη δράση, ξεκούραστοι και ήρεμοι!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, αγαπητοί Τοξότες! Με την αίσια επιρροή τους, θα δείτε τη ζωή από διαφορετική οπτική και θα τονωθεί η διάθεσή σας. Σημειώνετε σημαντική πρόοδο στους στόχους σας, που απέχουν ελάχιστα από τη γραμμή τερματισμού. Αλλαγές προς το καλύτερο σας προσεγγίζουν, που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητά σας. Όλα αυτά σας φορτίζουν θετικά, για να απαλλαγείτε από κάθε αρνητική σκέψη και επιρροή!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, καλείστε να αντεπεξέλθετε σε περισσότερες ευθύνες απ’ όσες θα θέλατε! Αυτό αποτελεί δοκιμασία του σύμπαντος, προκειμένου να συνειδητοποιήσετε πόση ωριμότητα και πόσα ταλέντα διαθέτετε. Η διεκπεραίωση όσων αναλάβετε, θα είναι μια ώθηση για την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Φροντίστε να παραμείνετε στη διαδρομή που έχετε χαράξει, για να έχετε αίσια αποτελέσματα!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, κάποια αβεβαιότητα φαίνεται να σας προβληματίζει. Αυτός είναι ο λόγος που νιώθετε αποσυντονισμένοι και μπερδεμένοι. Ίσως έχετε μια τάση να βγάζετε λάθος συμπεράσματα, τόσο για άτομα που βρίσκονται γύρω σας όσο και για την εξέλιξη των καταστάσεων. Ωστόσο, πρόκειται για μια παροδική συγκυρία και σύντομα θα ξεκαθαρίσει η οπτική σας. Μόλις όλα καταλαγιάσουν, θα μπορέσετε να κάνετε καινούργια σχέδια για το μέλλον σας!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα θα απαιτήσουν διαύγεια σκέψης και συγκέντρωση! Εστιάστε στην επίλυση των προβλημάτων και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε πιο κοντά στους στόχους σας απ’ όσο νομίζατε. Παράλληλα, προσέξτε περισσότερο τα έξοδα σας γιατί κινδυνεύετε να βγείτε εκτός προϋπολογισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365