Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Η συνταγή της ημέρας: Μανιτάρια αλα κρέμ

Η συνταγή της ημέρας

Δείτε την συνταγή:


Υλικά
Μανιτάρια φρέσκα 500 γρ λευκά μικρά
Κρεμμύδι 1 ξερό ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας
Σκόρδο κοπανισμένο 1 σκελίδα
Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι κρασιού
Αλάτι - πιπέρι
Κρέμα γάλακτος 250 γρ

Οδηγίες
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά. Πριν προλάβει να σοταριστεί εντελώς το κρεμμύδι ρίχνουμε και τα μανιτάρια μας τα οποία έχουμε κόψει στην μέση. Προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε μέχρι να πάρουν ένα ωραίο σκούρο χρώμα. Στην συνέχεια τα σβήνουμε με το λευκό κρασί και μόλις αυτό εξατμιστεί ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε συνεχόμενα και μόλις δέσει η κρέμα μας αποσύρουμε από την φωτιά. Σερβίρονται ζεστά και αν θέλουμε τα στολίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή λωρίδες παρμεζάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365