Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Έδωσε όνομα: Ο Χίος αποκαλύπτει τον βασικό ύποπτο της απόπειρας δολοφονίας του

Ο Στέφανος Χίος λοιπόν επανέρχεται  στο θέμα της απόπειρας δολοφονίας του με νέο δημοσίευμα

Μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του ο Στέφανος Χίος είχε ξεκαθαρίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα κυνηγούσε τον δράστη μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι.



Και πράγματι ο γνωστός δημοσιογράφος δεν εγκαταλείπει την υπόθεση πριν αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο Στέφανος Χίος λοιπόν επανέρχεται  στο θέμα της απόπειρας δολοφονίας του με νέο δημοσίευμα στο οποίο ουσιαστικά αποκαλύπτει ποιός είναι ο νο 1 ύποπτος που προσπάθησε να τον σκοτώσει.

Ο Χίος στην αστυνομία φέρεται να έχει δώσει και το όνομα. Στο δημοσίευα φωτογραφίζει τον βασικό ύποπτο μιλώντας για πρώην άνδρα των ΕΚΑΜ που έχει αποχωρήσει από αυτά και υπηρετεί σε κρατική ομάδα παρακολούθησης και τελευταία αποσπάστηκε στην ασφάλεια μεγαλοεφοπλιστή.

Αυτός σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου! Η υπόθεση έχει σίγουρα πολλά επεισόδια ακόμα, όμως υπάρχει η σιγουριά ότι ο ένοχος θα βρεθεί και θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365