Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:



ζώδια σήμερα 26/08 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια και η οραματιστική σας δύναμη είναι σε έξαρση! Αλλά το να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη, μπορεί να αποδειχθεί δόλιο.
Μειώστε την ταχύτητά σας, όπως ορίζει ένα τετράγωνο αναστάτωσης ανάμεσα στους ονειροπόλους Σελήνη και Ποσειδώνα: Υπάρχουν πράγματα που τεκταίνονται κάτω από την επιφάνεια, γι’ αυτό κάθε καθυστέρηση θα λειτουργήσει προς όφελός σας. Αφήστε τη διαίσθηση να σας εφοδιάσει τη διεισδυτική οπτική που χρειάζεστε!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, θέλετε να βγάλετε κάτι από μέσα σας… Αλλά πρέπει να προσέξετε ποιον θα εμπιστευτείτε!
Αν κάποια άτομα δεν είναι δοκιμασμένα στο χρόνο, ίσως να μην είναι όπως φαίνονται. Την προειδοποίηση εκπέμπει ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον νεφελώδη Ποσειδώνα: Ποτέ δεν ξέρετε πώς θα εκληφθεί μια εξομολόγησή σας ή ποιοι άλλοι βρίσκονται στο χώρο που συζητάτε.
Δεν θέλετε να αποτελέσετε θέμα για κουτσομπολιά. Γι’ αυτό στραφείτε σε αποδεδειγμένα έμπιστους ανθρώπους ή έναν ειδικό!

ζώδια σήμερα 26/08 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, έχετε την ευκαιρία να συλλέξετε πολλούς πόντους επιτυχίας! Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κινηθείτε με σύνεση και λίγη επιφύλαξη για όσους βρίσκονται γύρω σας. Λαμβάνετε ώθηση από τον Ποσειδώνα της έμπνευσης στον τομέα σας της καριέρας. Αλλά ένα τετράγωνό του με τη Σελήνη, ίσως θολώσει το επικοινωνιακό τοπίο με τους συνεργάτες σας. Το τελευταίο που χρειάζεστε, είναι μάχες ισχύος ή διαφωνίες επί των σχεδίων σας. Θέστε πιο ξεκάθαρα όρια και διαθέστε επιπλέον χρόνο σε κάποιους συναδέλφους που μπορεί να νιώθουν παραγκωνισμένοι!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, η αρνητική οπτική μπορεί να χωλαίνει τον τομέα της ευημερίας σας! Με τη Σελήνη στον 6ο Οίκο σας της υγείας θέλετε να κάνετε κινήσεις βελτίωσης της διατροφής και της εξάσκησής σας. Αλλά τον έλεγχο της πραγματικότητας τον κάνει ο Ποσειδώνας, που επηρεάζει τον παράγοντα της απόλαυσης. Η πρόκλησή σας θα είναι να τιμήσετε την όποια διάθεση «παρασπονδίας», με μέτρο. Αντί να απορρίψετε κάθε είδους πειρασμού, ενδώστε με σύνεση και προσθήκη επιπλέον υγιεινών επιλογών!

ζώδια σήμερα 26/08 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, προσέξτε μια τάση σας να «παίξετε με τη φωτιά»! Θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε ασφαλή όρια στο φλερτ, εξαιτίας ενός τετραγώνου έντασης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους ρομαντικούς τομείς σας. Αντισταθείτε σε παρορμητικές προσεγγίσεις που μπορεί να δώσουν λάθος εντύπωση στην άλλη πλευρά. Επίσης, η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί την πίεση για απαντήσεις. Προτιμήστε να κινηθείτε με χαμηλότερη ταχύτητα και να μην θίξετε ευαίσθητα θέματα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, δεν έχετε καμία διάθεση για πολυκοσμία και πολύ θόρυβο! Επί αυτού ευθύνεται η Σελήνη στον 4ο Οίκο σας της θαλπωρής. Αλλά ένα προκλητικό τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα, μπορεί να παρέμβει στα σχέδιά σας. Είναι βέβαιο ότι το ταίρι σας ή οι φίλοι θα σας πιέσουν για να περάσετε χρόνο μαζί. Είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε τους χαλαρωτικούς και τρυφερούς τόνους που έχετε ανάγκη, με συμβιβαστικές λύσεις. Μπορείτε να συναντηθείτε σε ένα από τα σπίτια σας και να περάσετε ένα ήσυχο βράδυ!

ζώδια σήμερα 26/08 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές στιγμές έντασης! Θα νιώθετε κάπως νευρικοί, εξαιτίας ενός τετραγώνου παρεξηγήσεων ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα… Και θα σας αναστατώσει, γιατί η φύση σας αποζητά την ξεκάθαρη επικοινωνία. Αν κάποιο άτομο σας προκαλέσει, έχει σημασία να το χειριστείτε παραγωγικά. Κάντε μια παύση και ανασυγκροτηθείτε, χωρίς να καταφύγετε στην κατανάλωση ζάχαρης. Λίγος διαλογισμός, η γιόγκα ή ένας περίπατος μπορούν να κάνουν θαύματα στην ισορροπία σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, τα χρονικά περιθώρια πρέπει να τηρούνται στις υποχρεώσεις σας! Αν δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε, στραφείτε στο σύστημα ανταμοιβής του εαυτού σας. Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, μετατρέπει σε πρόκληση την εστίαση της σκέψης σας εκεί που πρέπει. Αν επιστρατεύσετε τη δύναμη της θέλησης, μπορείτε να σημειώσετε μικρές επιτυχίες με ένα βήμα την κάθε φορά. Και για την καθεμιά, μπορείτε να παίρνετε ένα μικρό «κέρασμα»!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, προσέξτε μην φτάσετε στα όριά σας! Αν και είστε ήδη πολυάσχολοι, ένα δικό σας άτομο θα ζητήσει προσωπικές ή επαγγελματικές συμβουλές από εσάς. Με τη Σελήνη στα ανεξάρτητα εδάφη σας, αυτό που θέλετε είναι να κινηθείτε αυτόνομα. Αλλά μια προκλητική όψη της με τον συμπονετικό Ποσειδώνα, ίσως δεν σας επιτρέψει να αρνηθείτε το αίτημα. Το καλύτερο είναι να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και οι άλλοι να ακολουθήσουν. Σε αντίθεση περίπτωση, είναι βέβαιο ότι αργότερα θα το μετανιώσετε!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Η λέξη κλειδί για εσάς είναι «όρια», αγαπητοί Αιγόκεροι! Αν πάντα δίνετε εσείς πάρα πολλά, είναι καιρός να αλλάξετε τακτική. Είναι πολλοί οι εξαρτώμενοι άνθρωποι που θα εκμεταλλευτούν τη διάθεσή σας για προσφορά… Αλλά με αυτή την πρακτική δεν κάνετε καλό στην αυτοεκτίμησή τους ούτε στη διάθεσή σας. Μια νεφελώδης σύγκρουση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, απαιτεί να κόψετε τα δεσμά της αλληλεξάρτησης. Το σημαντικό είναι να δράτε ενδυναμωτικά, όχι αποδυναμωτικά. Να θυμάστε ότι το «όχι» είναι πλήρης πρόταση!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, είναι καιρός να κοιτάξετε ρεαλιστικά τα οικονομικά σας… Έχει πλάκα να παριστάνετε τους κροίσους – αλλά ξέρετε ότι δεν αληθεύει! Δεν έχετε λόγο να συμβαδίσετε με το πορτοφόλι κανενός άλλου, ούτε να εντυπωσιάσετε κάποιον. Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα, μπορεί να σας ωθήσει σε αχρείαστες ή ανεύθυνες δαπάνες. Αντισταθείτε πριν να είναι αργά, αλλάξτε κατεύθυνση. Δεν αποτελεί προσβολή να πείτε «όχι» σε ό,τι δεν αντέχετε οικονομικά!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αγαπητοί Ιχθύες, η υπευθυνότητα μπορεί να καταστεί δίκοπο μαχαίρι! Η αυτοπεποίθηση είναι ζωτικός παράγοντας όσον αφορά την ανάληψη μιας ηγεσίας: Από τη μία πλευρά την απολαμβάνετε, από την άλλη μπορεί οι απαιτήσεις των άλλων να πιέσουν την ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία σας. Μια ομιχλώδης σύγκρουση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που σας κυβερνά, έχει τη δυναμική να κεντρίσει τις ανασφάλειές σας. Αλλά μην χάσετε μια θαυμάσια ευκαιρία για τη ζωή και την καριέρα σας. Συζητήστε τους δισταγμούς σας με ένα έμπιστο άτομο και αδράξτε τις θετικές σας προοπτικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365