Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Βελόπουλος: «Είμαι εναντίον της μάσκας, έχετε κάνει τον Έλληνα τρομαγμένο»

Μετά την κηραλοιφή για τον κοροναϊό, ο Κυριάκος Βελόπουλος «χτύπησε» ξανά, «παραδίδοντας» ακόμη ένα επιδημιολογικό μάθημα

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης σχετικά με τη χρήση μάσκας, λέγοντας πως «δεν προφυλάσσει»...  


Μετά την κηραλοιφή για τον κοροναϊό, ο Κυριάκος Βελόπουλος «χτύπησε» ξανά, «παραδίδοντας» ακόμη ένα επιδημιολογικό μάθημα...

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ενώ παρατηρείται έξαρση κρουσμάτων και υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι με την πανδημία στη χώρα, δήλωσε πως είναι «εναντίον της μάσκας», ενόψει και του ανοίγματος των σχολείων.

«Εγώ προσωπικά είμαι εναντίον της μάσκας. Για έναν και μόνο λόγο: Αν μου έλεγαν 100% οι επιστήμονες ότι προφυλάσσει από τον κορονοϊό τους Έλληνες, θα ήθελα να την επιβάλλουμε παντού. Δεν προφυλάσσει η μάσκα. Έχετε κάνει τον Έλληνα τρομαγμένο, και θέλετε να τον κάνετε υποχείριο των όποιων γελοίων επιλογών σας», είπε o Κυριάκος Βελόπουλος στον Focus FM. 

Δήλωσε, επίσης, πως «στην αρχή, όταν δεν υπήρχαν μάσκες, ο Τσιόδρας μας έλεγε ότι είναι επικίνδυνες. Μόλις έκανε ο Νταβέλης το εργοστάσιο, που βγάζει εκατομμύρια μάσκες και είναι δικός σας άνθρωπος, θέλετε να επιβάλλετε τις μάσκες».

Αναφορικά, δε, με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για χορήγηση δωρεάν εμβολίου στους πολίτες, ο κ. Βελόπουλος διερωτήθηκε «τι εμβόλιο θα κάνετε στον Έλληνα, αφού δεν υπάρχει το εμβόλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365