Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Εδεσσαϊκός: Παρελθόν Κιόρτσης και Μεταξάς - Φήμες για Αλμωπό

Διαβάστε την ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού και το ρεπορτάζ του Aridaia365

Διαβάστε την ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού και το ρεπορτάζ του Aridaia365:



Παρελθόν αποτελούν από τον Εδεσσαϊκό οι Άγγελος Κιόρτσης και Βαγγέλης Μεταξάς.Την επιθυμία τους να αποχωρήσουν και να μην συνεχίσουν στον Εδεσσαϊκό, έκανε δεκτή πριν από λίγο η Διοίκηση των Πράσινων.Ο Εδεσσαικός τους ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά τους όλα τα προηγούμενα χρόνια και τους εύχεται καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στο νέο σταθμό της καριέρας τους.

Φήμες για Αλμωπό

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Aridaia365, οι δύο ποδοσφαιριστές το προηγούμενο χρονικό διάστημα βρίσκονταν στα ραντάρ του Αλμωπού Αριδαίας. Μάλιστα είχαν βρεθεί στην Αριδαία την προηγούμενη βδομάδα, βάζοντας φωτιά στις φήμες.

Σίγουρα πρόκειται για αξιόλογους ποδοσφαιριστές, που δεν περνάνε απαρατήρητοι από τους υπευθύνους μεταγραφών του Αλμωπού και φυσικά από τον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365