Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Τα μυστικά για να μειώσεις το κόστος της ασφάλειας αυτοκινήτου σου

Δες λοιπόν όλα τα κόλπα για να μειώσεις το κόστος μίας ασφάλειας αυτοκινήτου

Αυτό που θέλει κάθε οδηγός είναι μία ασφάλεια αυτοκινήτου που είναι οικονομική και προσφέρει πολλές καλύψεις.


Πριν κάποια χρόνια ήταν ουτοπικό ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο να συνδυάζει οικονομία και πολλές παροχές, όμως σήμερα μπορεί να το πετύχει ο καθένας από το σπίτι του εύκολα και γρήγορα αρκεί να ξέρει τον τρόπο.

Δες λοιπόν όλα τα κόλπα για να μειώσεις το κόστος μίας ασφάλειας αυτοκινήτου

Dream Big
Αυτό σημαίνει να βλέπεις στο μέλλον. Μία ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι πολύ πιο οικονομική από 2 εξάμηνες ή 4 τρίμηνες. Εάν θες πραγματική οικονομία κάνε την σωστή κίνηση και επίλεξε ένα ετήσιο συμβόλαιο.

Κάνε έρευνα αγοράς
Μείωσε το κόστος κάθε ασφάλειας αυτοκινήτου μέσα σε ένα απόγευμα. Απλά κάνε έρευνα αγοράς και σύγκρινε τα διάφορα πακέτα. Θα δεις πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές από εταιρεία σε εταιρεία στις τιμές και στις παροχές. Μήπως τελικά αυτή που είχες τόσα χρόνια ήταν πολύ ακριβή και σου προσέφερε πολύ λίγες καλύψεις;

Φτιάξε τη μόνος!
Μπορείς να επιλέξεις ένα απλό πακέτο ασφάλειας αυτοκινήτου το οποίο να μην έχει καν οδική βοήθεια. Όταν όμως μείνεις και την χρειαστείς θα πρέπει να την πληρώσεις πολύ ακριβά. Αυτό λοιπόν σημαίνει πως εξετάζοντας τα διάφορα σενάρια, όπως το να μένεις κάπου, μπορείς να διαμορφώσεις μόνος το συμβόλαιο σου και να εξοικονομήσεις πολλά χρήματα μελλοντικά μέσω των έξυπνων και αποτελεσματικών καλύψεων που θα έχεις προσθέσει

Κυνήγα τις ευκαιρίες
Κατά περιόδους οι εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις στιςασφάλειες αυτοκινήτων. Εάν βρεις μία τέτοια ευκαιρία μπορείς να την αγοράσεις χωρίς να έχεις δύο συμβόλαια που τρέχουν ταυτόχρονα. Ο λόγος είναι πως εσύ έχεις τον απόλυτο έλεγχο για το πότε θα ξεκινήσει να ισχύει ένα συμβόλαιο. Έτσι μπορεί να πάρεις ακόμα και σε 40-50% έκπτωση μία ασφάλεια αυτοκινήτου και να την ενεργοποιήσεις όταν λήγει αυτή που έχεις ήδη.

Ίσως έχεις εκπτώσεις
Άνεργοι, στρατιωτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι και πελάτες τραπεζών και εταιρειών κινητής τηλεφωνίας έχουν εκπτώσεις. Ενημερώσου για την πολιτική της κάθε ασφαλιστικής ή τα προγράμματα επιβράβευσης άλλων εταιρειών και δες πόσο μεγάλη είναι η έκπτωση σου. Έτσι γλιτώνεις χρήματα από την ασφάλεια αυτοκινήτου σου, έξυπνα, γρήγορα και εύκολα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365