Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Θρήνος στον Ολυμπιακό: Έφυγε από τη ζωή ο Σάββας Θεοδωρίδης

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου ο θάνατος του Σάββα Θεοδωρίδη

Μαύρη μέρα για την οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς σε ηλικία 85 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης.



Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου ο θάνατος του Σάββα Θεοδωρίδη. Ο επίτιμος πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, αντιμετωπίζοντας τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τις τελευταίες ημέρες ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βρισκόταν στην εντατική του «Σωτηρία» κι έδινε μάχη για τη ζωή του.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1935 στους Αμπελόκηπους και άρχισε το ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία από την Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων. Το 1953, σε ηλικία 18 ετών, πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε έως το 1962, όταν κι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δράση. Κατέκτησε πέντε σερί πρωταθλήματα (απ' το 1955 έως το 1959) και ισάριθμα Κύπελλα, ενώ με τη φανέλα της Εθνικής αγωνίστηκε σε 12 αναμετρήσεις.

Μετά τη λήξη της καριέρας του, παρέμεινε κοντά στον Ολυμπιακό, ενώ την τελευταία εικοσαετία είχε διοικητικό ρόλο είτε ως αντιπρόεδρος είτε ως γενικός αρχηγός της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365