Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Δύο νεκροί στην άσφαλτο τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη

Τη ζωή τους έχασαν δύο άντρες τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη

Τη ζωή τους έχασαν δύο άντρες τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη σε τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στην περιφερειακή οδό και στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μηχανιώνας.



Στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα, στην περιφερειακή οδό της πόλης, στο ύψος του κόμβου της Νεάπολης, μοτοσικλέτα που κινούνταν στο ρεύμα προς ανατολικά εξετράπη της πορείας της και καρφώθηκε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 42χρονου οδηγού της. 

Ένα τέταρτο αργότερα, στις 2.15 π.μ., σημειώθηκε νέο τροχαίο δυστύχημα, στο 26ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης- Ν. Μηχανιώνας, στο ρεύμα προς Μηχανιώνα. ΙΧ που οδηγούσε 23χρονος εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε στύλο του ΟΑΣΘ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού.

Φωτογραφία αρχείου

1 σχόλιο:

  1. Καλο ταξιδι να εχουν ελαφρυ το χωμα που τους σκεπαζει.Κουραγιο να
    δινει ο Θεος στις οικογενειες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365