Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Χαλκιδική: Ασθενοφόρο συγκρούστηκε με ΙΧ- Τρεις τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Ειδικότερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. και δεύτερο Ι.Χ έπεσε πάνω του

Τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες σημειώθηκε νωρίτερα στη Χαλκιδική, λίγο πριν τις Καλύβες στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.



Ειδικότερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. και δεύτερο Ι.Χ έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο διασώστες που επέβαιναν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ένας ακόμα πολίτης. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους καθώς φέρουν μόνο ελαφρές κακώσεις και εκδορές.


2 σχόλια:

  1. Χαλκιδική δρόμοι του 1960
    Τι να περιμένεις μετά κάθε μέρα σκοτωμοί καταστρέφονται οικογένειες κλείνουν σπίτια.
    Ένα κράτος εγκληματικό έδινε μισθούς Ελβετίας και συνταξιοδοτουσε 45νταριδες στο δημόσιο και άφησε την χώρα με υποδομές Ουγκάντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365