Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Χαρδαλιάς: Διαβάστε τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε

Τα νέα μέτρα

“Υπάρχουν σημάδια που μας ανησυχούν και θέλουμε να παρουσιάσουμε με σαφήνεια τα δεδομένα. Δεν είμαστε στον Μάρτιο, αλλά την κατάσταση σας την παρουσίασε ο κ. Τσιόδρας. 469 κρούσματα είχαμε την τελευταία εβδομάδα. Εχθρός είναι ο εφησυχασμός. Διατηρούμε καλύτερη εικόνα από άλλες χώρες, αλλά χρειάζεται επαγρύπνηση”, είπε ο κ. Χαρδαλιάς.


Τα νέα μέτρα:

-Απαγορεύεται η διέλευση από Κακαβιά από 11 το βράδυ ως τις 7 το πρωί.
-Σε 7ήμερη κατ’ οίκον απομόνωση όποιος εισέρχεται από Αλβανία
-Παρατείνεται το όριο των 100 ατόμων για γάμους και βαφτίσεις ώς τις 31 Αυγούστου
-Απαγορεύονται οι εκδηλώσεις σε πλοία, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους.

Ο υφυπουργός ανέφερε ότι δεν θα γίνεται καθημερινά η ενημέρωση από τον ίδιο και τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, θέλοντας να διασκεδάσει προφανώς την παλαιότερη φράση του, παρόντος του Σωτήρη Τσιόδρα, πως “Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε καθημερινή ενημέρωση ζωντανά, αυτό θα σημαίνει πως τα πράγματα δεν θα έχουν πάει καλά” η οποία στοιχειώνει όλους μας.

Ήδη σήμερα ανακοινώθηκαν 121 νέα κρούσματα κορονοϊού.

Μόλις πριν λίγες μέρες ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε -μεταξύ άλλων- επέκταση της λίστας για την υποχρεωτική μάσκα και επιβολή πλαφόν 100 ατόμων σε γάμους και βαφτίσεις, την ώρα που τα γλέντια που ακολουθούν αυτές τις κοινωνικές εκδηλώσεις εξελίσσονται σε “βόμβες διασποράς” του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365