Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 9/08 Κριός

Κατακλύζεστε από επαναστατική διάθεση, αγαπητοί Κριοί! Όχι μόνο θέλετε να γυρίσετε τον κόσμο ανάποδα, θα αντιληφθείτε ότι απολαμβάνετε αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων.
Αξιοποιήστε αυτή την ευνοϊκή ατμόσφαιρα, που τονώνει την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητά σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, είναι αλήθεια ότι έχετε πιεστεί πολύ τον τελευταίο καιρό… Κάποια εμπόδια σας έκλειναν το δρόμο, με αποτέλεσμα να αγχώνεστε πολύ για το μέλλον.
Αλλά πλέον όλα αυτά θα αρχίσουν να απομακρύνονται από την πορεία σας. Κάθε αρνητισμός θα εξαλειφθεί και θα μπορέσετε να κάνετε καινούργια σχέδια.
Να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε καινούργια κεφάλαια, ακόμα και στους κόλπους της οικογενειακής σας ζωής!

ζώδια σήμερα 09/08 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, κινείστε σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και αυτό σας αγχώνει! Όμως μόνο εσείς μπορείτε να αλλάξετε στάση απέναντι σε όλους και όλα. Πρέπει να γίνετε πιο πρακτικοί και οργανωτικοί, για να μην εξαντληθείτε. Δείξτε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας και την πορεία που έχετε χαράξει. Προσέξτε άτομα που εμφανίζονται πρόθυμα να σας βοηθήσουν, ενώ ενδόμυχα καραδοκούν για την αποτυχία σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Θέλετε να ξεφύγετε επιτέλους από την πίεση της τελευταίας περιόδου, αγαπητοί Καρκίνοι! Αρχίστε να επιστρατεύετε τον δυναμισμό σας για να δράσετε χωρίς άγχος. Οι βιαστικές κινήσεις αλλά και ο συντηρητισμός, δεν θα ωφελήσουν σε κάτι. Να ξέρετε ότι μόνο οι αλλαγές θα πάνε τη ζωή σας παρακάτω!

ζώδια σήμερα 09/08 Λέων

Επιστρατεύστε το ορθό σας κριτήριο, αγαπητοί Λέοντες! Δεν πρέπει να αφήνετε να σας επηρεάζουν ή να σας πληγώνουν τα κάθε εριστικά σχόλια. Τα άτομα που σας διατυπώνουν, σας πηγαίνουν πίσω όσον αφορά τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Κλείστε τα αφτιά σε όσους έχουν δείξει ότι αδιαφορούν για τη δική σας οπτική. Έτσι θα περάσετε πιο σύντομα σε μια θετική και παραγωγική φάση!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η ατμόσφαιρα δεν ενδείκνυται για βιαστικές ή αλόγιστες κινήσεις! Πρέπει πλέον να σκεφτείτε διεξοδικά όλες τις πτυχές των θεμάτων σας. Ενδόμυχα ξέρετε τι ευθύνεται για τις εντάσεις και τις δυσχέρειες που βιώνετε τον τελευταίο καιρό… Χωρίς να γίνετε επιθετικοί ή νευρικοί με τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, στρέψτε την προσοχή σας σε εσάς και τα θέλω σας. Σας προσεγγίζουν εξαιρετικές ευκαιρίες, που πρέπει να είστε έτοιμοι να αδράξετε!

ζώδια σήμερα 09/08 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, τώρα πρέπει να αποφύγετε επαφές με πρόσωπα και πράγματα που σας πιέζουν! Προτιμήστε να περάσετε χρόνο με δικούς σας ανθρώπους, που τους αγαπάτε και τους εμπιστεύεστε. Η πορεία σας προβλέπεται αίσια και επιτυχημένη, μην χάνετε τη συνολική
εικόνα με σκέψεις που καθυστερούν τα επιθυμητά Θα σας κάνει καλό να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την πίστη σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Έχει σημασία να αντιμετωπίσετε με περισσότερη χαλαρότητα ένα ομαδικό σχέδιο ή εγχείρημα, αγαπητοί Σκορπιοί! Πρέπει να κατανοήσετε απόλυτα τα όρια και τους περιορισμούς του, ώστε να ξέρετε μέχρι πού μπορείτε να κινηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα με το να μοιράζεστε τις ιδέες σας αντί να τις επιβάλετε. Η διανομή των βαρών και η ανταλλαγή απόψεων, έχει τη δυναμική να πάει το έργο σας στη γραμμή τερματισμού!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Νιώθετε να παίρνετε ξανά τα ηνία της ζωής σας, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό σας γεμίζει με χαρά και την αίσθηση ελευθερίας που αποζητούσατε εδώ και καιρό. Μην φτάσετε ακόμη στο σημείο να σπάσετε τους κανόνες, αν και δικαιούστε να αποκλίνετε λίγο από αυτούς. Βαδίστε με το σκεπτικό που έχετε ορίσει και ανταποκρίνεται στα θέλω σας. Να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που θα σας προσεγγίσουν, δεν αξίζουν όλα την εμπιστοσύνη σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Είναι καιρός να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τον τελευταίο καιρό έχετε αποκοπεί από τους πάντες και τα πάντα, γι’ αυτό νιώθετε πιο μόνοι. Αλλά αν προσεγγίσετε εσείς τους ανθρώπους που αγαπάτε, θα έχετε θετική ανταπόκριση. Η εξομάλυνση του κλίματος θα σας χαλαρώσει και θα κάνετε καινούργια αρχή σε πολλές σχέσεις σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, κάποια θέματά σας υπέστησαν καθυστερήσεις και σας πίεσαν τον τελευταίο καιρό. Αλλά στο εξής μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης! Θα έχετε αρκετή διαύγεια για να βρείτε αποδοτικές λύσεις, που θα σας αποσυμπιέσουν και θα σας ηρεμήσουν. Περνάτε σε μια καινούργια και πιο δημιουργική φάση ζωής. Κλείστε διά παντός την πόρτα στο παρελθόν και κάνε ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα γεμάτο αισιοδοξία!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τάξη στις κινήσεις σας για το μέλλον, αγαπητοί Ιχθύες! Πρέπει να εστιάσετε στην καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία σας, στο πιο θετικό σκεπτικό για τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ίσως έτσι ανακαλύψετε ότι όσα αναμένουν και οι άλλοι από εσάς, είναι λιγότερα απ’ όσο νομίζατε. Να ξέρετε ότι θα έχετε στήριξη σε κάθε ειλικρινή προσπάθειά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365