Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Έκτος νεκρός από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι

Ακόμη ένας θάνατος από κορονοϊό καταγράφηκε στη χώρα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 233

Έφυγε από τη ζωή άνδρας 88 ετών στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι είχαν βρεθεί δεκάδες θετικά κρούσματα κορονοϊού.

 
Ακόμη ένας θάνατος από κορονοϊό καταγράφηκε στη χώρα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 233.

Πρόκειται για άντρα 88 ετών με υποκείμενα νοσήματα από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι στη Θεσσαλονίκη που κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σημειώνεται ότι είναι ο έκτος νεκρός από το γηροκομείο στο οποίο είχαν βρεθεί δεκάδες κρούσματα κορονοϊού

Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 269 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Από τα 269 σημερινά κρούσματα, τα 39 εντοπίστηκαν, ύστερα από ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας. Από τα 220 εγχώρια, τα 25 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ τα 18 με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας. Σύμφωνα με τη γεωγραφική κατανομή, τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται και σήμερα στην Αττική (98) και ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 70.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365