Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Συγκλονιστικό βίντεο: Η απόδειξη ότι ''το κράνος σώζει ζωές'' (Βίντεο)

Σώθηκε από θαύμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας γιατί φορούσε κράνος και ήταν δεμένο το υποσιάγωνο

Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο σημειώθηκε στις 16 Αυγούστου στη Σητεία της Κρήτης και το βίντεο, που βγήκε στη δημοσιότητα με τη σύμφωνη γνώμη των εμπλεκομένων, κόβει κυριολεκτικά την ανάσα.


Ο οδηγός της μηχανής εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 10 μέτρων και σώθηκε επειδή φορούσε full face κράνος αναφέρει το cretalive.gr.«Το ατύχημα σημειώθηκε Κυριακή 16 Αυγούστου στη Σητεία και έτυχε να είμαι παρών στο σημείο.Σώθηκε από θαύμα ο οδηγός της μοτοσικλέτας γιατί φορούσε κράνος και ήταν δεμένο το υποσιάγωνο. Αγαπητοί φίλοι κοινοποιώ αυτό το βίντεο με την σύμφωνη γνώμη των οδηγών που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, για να παροτρύνω όσους οδηγούς μοτοσικλετών που δεν φοράνε προστατευτικό κράνος ή φοράνε τύπου "καπελάκι" για να ξεγελάσουν την αστυνομία.Φοράμε κράνος προδιαγραφών και δένουμε σφιχτά τους ιμάντες του, αν αγαπάμε τη ζωή μας και αυτούς που μας αγαπούν» έγραψε ο Γιάννης Δασκαλάκης, που δημοσιοποίησε το βίντεο.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365