Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Λιζ Χάρλεϊ: "Έριξε" το Instagram με την topless φωτογραφία της

Η Λιζ Χάρλεϊ επέλεξε μια topless φωτογραφία της

Τις τελευταίες μέρες το instagram έχει κατακλυστεί από ασπρόμαυρες φωτογραφίες γυναικών για το νέο challenge που γίνεται viral#womenonly. Γράφοντας "Challenge accepted" καθώς δέχεσαι πρόσκληση να συμμετέχεις, κάθε γυναίκα δημοσιεύει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία και επιλέγει τρεις ακόμη φίλες της για να κάνουν το ίδιο. 


Η Λιζ Χάρλεϊ επέλεξε μια topless φωτογραφία της για το challenge και με τη σειρά της προσκάλεσε τρεις γυναίκες. "Είναι η σεζόν για χαριτωμένα challenges, αυτό είναι γλυκό. Challenge accepted" έγραψε. Ο σκοπός αυτής της νέας πρόκλησης είναι η γυναικεία ενδυνάμωση και αλληλοϋποστήριξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365