Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Νέα τουρκική πρόκληση: Εξέδωσε navtex για έρευνες στο Καστελόριζο - Με αντι-Navtex απαντά η Ελλάδα

Με αντί-NAVTEX απαντά η Ελλάδα 

Σε άλλη μια πρόκληση προβαίνει η Τουρκία, η οποία προχώρησε σε έκδοση Navtex για το Ορούτς Ρέις, λίγες ημέρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας- Αιγύπτου και τις αντιδράσεις πο αυτό προκάλεσε.



Σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε νέα τουρκική Navtex για έρευνες του Ορούτς Ρέις σε περιοχή νοτίως του συμπλέγματος της Μεγίστης.

Η NAVTEX ενεργοποιείται από σήμερα, Δευτέρα 10 Αυγούστου και θα ισχύει έως και τις 23 Αυγούστου.

Με αντι-Navtex απαντά η Ελλάδα στην τουρκική προκλητικότητα

Με αντί-NAVTEX απαντά η Ελλάδα στην Τουρκία, μετά την νέα παράνομη τουρκική οδηγία της Αγκύρας που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα για σεισμικές έρευνες του Oruc Reis ανοιχτά του Καστελόριζου.

Η αντί -Navtex, εκδόθηκε από τον σταθμό της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού του Ηρακλείου.

Ο σταθμός Ηρακλείου ανακοινώνει ότι ο σταθμός της Αττάλειας δεν έχει τη δικαιοδοσία για να εκδώσει Navtex για τη συγκεκριμένη περιοχή. Επισημαίνει ότι η περιοχή που δεσμεύεται αναφέρεται σε παράνομη δραστηριότητα και μάλιστα σε περιοχή που επικαλύπτει την ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Mάλιστα καλούνται οι ναυτιλόμενοι να αγνοήσουν την τουρκική Navtex.

3 σχόλια:

  1. τα έχει ξεπουλήσει όλα ο Μητσοτάκης στους Τούρκους. Συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να σε βρίσω και να σε ξεχεδω πατόκορφα αλλά δεν μπορώ γιατί δεν σε ξέρω.

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο ήταν μέχρι να φάνε τον Τσίπρα.Τώρα να δούμε ο Μητσοτάκης τι θα πουλήσει.Τώρα θα δούμε τι σημαίνει ,πουλημα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365