Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Oι ταινίες που αναβλήθηκαν οι πρεμιέρες τους για τουλάχιστον 1 χρόνο

Δεν έχουν τελειωμό οι ταινίες οι οποίες ενώ είναι πολυαναμενόμενες, οι πρεμιέρες τους συνεχώς αναβάλλονται

Δεν έχουν τελειωμό οι ταινίες οι οποίες ενώ είναι πολυαναμενόμενες, οι πρεμιέρες τους συνεχώς αναβάλλονται.


Στις ταινίες αυτές προστέθηκαν η "Mulan", το "Avatar" και το "Star Wars". Αναλυτικά, η Walt Disney Co ανακοίνωσε πως αναβάλλειεπ’ αόριστον την πρεμιέρα της ταινίας "Mulan," επιφέροντας ένα νέο πλήγμα στους διαχειριστές των κινηματογραφικών αιθουσών που διατηρούσαν ελπίδες ότι η προβολή θα βοηθούσε να προσελκύσουν το κοινό στις κινηματογραφικές αίθουσες στη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

“H πρεμιέρα της ταινίας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Μάρτιο, ενώ η προβολή της αναβλήθηκε αρκετές φορές, καθώς αρκετές κινηματογραφικές αίθουσες παραμένουν κλειστές, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού. Ο πιο πρόσφατος προγραμματισμός ανέφερε ότι η πρώτη προβολή της θα γινόταν στις 21 Αυγούστου. Παράλληλα η Disney ανακοίνωσε ότι καθυστερεί κατά έναν χρόνο την πρεμιέρα των ταινιών "Avatar" και "Star Wars". Η πρεμιέρα της ταινίας "Avatar 2" προγραμματίστηκε τώρα για το Δεκέμβριο του 2022, ενώ η πρεμιέρα της επόμενης ταινίας "Star Wars" θα γίνει το Δεκέμβριο του 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365