Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Ρίτα Όρα: Topless στην αγκαλιά του Ρομέν Γαβρά - Καυτά φιλιά στην Ίμπιζα -ΦΩΤΟ

Οι δυο τους ανεβάζουν τη θερμοκρασία όπου βρεθούν και σταθούν αφού ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στην παραλία

Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ίμπιζα η Ρίτα Όρα που ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γιου του Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, Ρομέν.


Οι δυο τους ανεβάζουν τη θερμοκρασία όπου βρεθούν και σταθούν αφού ανταλλάσσουν καυτά φιλιά στην παραλία, όπου η Βρετανίδα popstar με καταγωγή από το Κόσοβο, κυκλοφορεί topless και προκαλεί ταχυπαλμία.

Οι φήμες για σχέση της Όρα με τον Ρομέν κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό και κατά έναν τρόπο επιβεβαιώθηκαν όταν το ζευγάρι επέστρεψε στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο εφτά το πρωί έπειτα από ένα πάρτι και οι παπαράτσι τους "συνέλαβαν". Οι φίλοι της είπαν ότι το ζευγάρι είναι μαζί από αρχές του Ιουλίου.

Οι φωτό από την Daily Mail





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365