Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Ο Μητροπολίτης Μόρφου “ξαναχτυπά”: Βρείτε τρόπο τα παιδιά σας να μην βάλουν μάσκα ποτέ (video)

Δείτε το σχετικό βίντεο

Αίσθηση προκαλούν για άλλη μια φορά οι δηλώσεις που έκανε σχετικά με τον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος.


Ο Μόρφου Νεόφυτος ερωτηθείς για τις μάσκες στα σχολεία απάντησε: “Τα παιδιά σας και τα μάτια σας! Και τα μάτια και το στόμα, θέλουν πρόσωπο που να βλέπει τον Θεό χωρίς μάσκα! Εάν μάθουμε τα παιδιά μας από τώρα, με τις μάσκες, θα γίνει μια κοινωνία μετά από 20 χρόνια, “Δαιμόνων”. Όχι ανθρώπων. “Δαιμόνων”.

Στη συνέχεια ο κ. Νεόφυτος ανέφερε: “Η γνώμη μου είναι να βρείτε τρόπο τα παιδιά σας να μην βάλουν ποτέ τους μάσκα! Αυτή είναι η γνώμη μου. Υπεύθυνα σας το λέω. Είναι προτιμότερο να μείνουνε, λίγα χρόνια, λίγους μήνες χωρίς τα γράμματα, τα λεγόμενα, της Ευρώπης. Σιγά τα γράμματα, «Ο Τοτός και οι Τοτοί»”.

“Κάμετε εσείς κατ’ οίκον σχολεία, ακούτε; Κάμετε κατ’ οίκον εκκλησίες. Κάμετε κατ’ οίκον φαρμακεία. Θα δείτε σε λίγο, θα σας λεν «τέλειωσαν τα φάρμακα». Θέλουν να εξωθήσουν την κοινωνία εις το χάος. Και τρομαγμένοι και χαομένοι, να πούμε: «το εμβόλιο! Φέρτε μας καλέ ένα εμβόλιο». Άρα θέλουν το θέλημά μας, θέλουν την ελευθερία μας. Θέλουν την ψυχή μας”, είπε ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


2 σχόλια:

  1. δυστυχώς όταν συνορεύεις με φανατικούς μουσουλμάνους ... (όπως οι Τουρκοκύπριοι) γίνεσαι κι εσυ φανατικός.Και μετά λες ακρότητες.Υπερβολές.Εαν είσαι και μιας ηλικίας? Δύσκολα τα πράγματα...
    Ετσι πιστεύω με όλο το σεβασμό στη θρησκεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να δω το συγκεκριμένο μητροπολίτη τι θα κάνει αν νοσήσει. Να δω πόσο χρήσιμο θα του φανεί το ... κατ' οίκον φαρμακείο. Αν εννοεί όσα λέει και είναι τίμιος, τότε οφείλει να αρνηθεί ενυπόγραφα τη νοσηλεία σε περίπτωση που ο covid-19 τον βάλει κάτω. Ειδάλλως δε θα διαφέρει από τους δαίμονες για τους οποίους μιλάει. Και εκείνος και όσοι ασπάζονται αυτές τις δωρεάν ανεύθυνες αντιλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365