Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόγραμμα επιδότησης 100.000 θέσεων εργασίας: Ποιες επιχειρήσεις εντάσσονται

Το κράτος θα επιδοτεί το 100% των ασφαλιστικών και εργοδοτικών εισφορών

Ένα από τα σημαντικά προγράμματα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη είναι ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης 100.000 θέσεων εργασίας.



Ένα από τα σημαντικά προγράμματα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από τη Θεσσαλονίκη είναι ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης 100.000 θέσεων εργασίας.

Ποιες επιχειρήσεις αφορά

Στο πρόγραμμα αυτό θα μπορούν να εντάσσονται όσες επιχειρήσεις είδαν μείωση του τζίρου τους λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, πληττόμενες επιχειρήσεις όπως αυτές της εστίασης, του τουρισμού, του αθλητισμού και του πολιτισμού, αλλά και υγιείς επιχειρήσεις με αυστηρότερα ωστόσο κριτήρια και προτεραιότητα στις πληττόμενες.

Το κράτος θα επιδοτεί το 100% των ασφαλιστικών και εργοδοτικών εισφορών, ενώ υπάρχει και εξάμηνη ρήτρα απολύσεων, δηλαδή οι επιχειρήσεις που θα ενταχτούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να διατηρούν τον ίδιο αριθμό εργαζομένων.

Μετά από τους έξι μήνες, ο εργοδότης θα μπορεί να απολύει οποιονδήποτε από τους εργαζομένους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365