Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: 20χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε από δύο Πακιστανούς

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό

Χειροπέδες σε δύο Πακιστανούς ηλικίας 34 και 45 ετών προχώρησαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.



Σε βάρος των δύο αλλοδαπών σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 20χρονης ημεδαπής, οι συλληφθέντες τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας με τη χρήση σωματικής βίας την οδήγησαν στην οικία τους, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσης.

1 σχόλιο:

  1. Η ΧΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365