Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Μέχρι 23/9 οι δηλώσεις Covid για τους ιδιοκτήτες ακίνητων

Από την 4η Σεπτεμβρίου έως και την 23η Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκινούν στην ΑΑΔΕ οι υποβολές, από την 4η Σεπτεμβρίου έως και την 23η Σεπτεμβρίου 2020, των δηλώσεων περί μεταβολής του μισθώματος (Δηλώσεις Covid)



Με απόφαση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή, προβλέπεται η δυνατότητα υποβολής από την 4η Σεπτεμβρίου έως και την 23η Σεπτεμβρίου 2020 των δηλώσεων περί μεταβολής του μισθώματος (Δηλώσεις Covid) :α) αρχικών για τους μήνες Μάρτιο έως και Ιούνιο, για όσους δεν έχουνακόμα υποβάλει αρχικές δηλώσεις και β) τροποποιητικών για τους μήνες Μάρτιο έως και Αύγουστο.

Η παραπάνω χρονική προθεσμία ισχύει και για την τυχόν υποβολή των αρχικών ή τροποποιητικών Δηλώσεων Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας, οι οποίες πρέπει να υποβληθούν πριν την υποβολή των Δηλώσεων Covid. Η αποδοχή από τους μισθωτές των αρχικών Δηλώσεων Covid για Μάρτιο έως και Ιούνιο 2020, καθώς και των τροποποιητικών Δηλώσεων Covid για Μάρτιο έως και Αύγουστο 2020, μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και την 1η Οκτωβρίου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365