Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Έγινε παππούς στα 39 του, αλλά η μέρα της βάπτισης έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον ίδιο! Χαμός στον Τύρναβο

Βρέθηκε με χειροπέδες για διατάραξη κοινής ησυχίας ένας 39χρονος Ρομά

Τα όσα έγιναν στη Λάρισα, ξέφυγαν από τα στενά όρια της οικογένειας. Ο 39χρονος παππούς έγινε θέμα συζήτησης, μετά τη βάπτιση του εγγονού του…


Βρέθηκε με χειροπέδες για διατάραξη κοινής ησυχίας ένας 39χρονος Ρομά, τον οποίο σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, συνέλαβαν χθες το πρωί (31-08-2020) αστυνομικοί του Τμήματος Τυρνάβου.

Στον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο μετά από βάφτιση προχθές, ακο­λούθησε γλέντι στο σπίτι του συλληφθέντα που τυγχάνει και παππούς του νεοβάπτιστου εγγονού. Για τις ανάγκες του γλεντιού λειτούργησε και μεγαφωνική εγκατάσταση μέχρι τα ξημερώματα προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων του Τυρνάβου που κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία, με αποτέλεσμα χθες το πρωί να συλληφθεί ο 39χρονος.

Μάλιστα βάσει του ρεπορτάζ της εφημερίδας, με προ­φορική εντολή εισαγγελέα ο 39χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος αφού πρώτα ορίσθηκε τακτική δικάσιμος. Να σημει­ωθεί ότι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται Ρομά στην περιοχή, για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία, onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365