Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Φρικτό τροχαίο με 4 νεκρούς στην Πρέβεζα

Στο σημείο επιχείρησε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των ατόμων από τα οχήματα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μετά τις 06.30 στην Πρέβεζα στην Εθνική Οδό για Ηγουμενίτσα στο ύψος της Καστροσυκιάς.

 
Δυο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν συνολικά 4 άτομα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να ανασυρθούν και οι τέσσερις νεκροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZANEWS, πρόκειται για τρία νεαρά άτομα που μένουν στην Πρέβεζα (δύο αγόρια, μια κοπέλα) επιβάτες του ενός οχήματος και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, οδηγός του δεύτερου οχήματος, επίσης κάτοικος Πρέβεζας.

Στο σημείο επιχείρησε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των ατόμων από τα οχήματα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του δυστυχήματος και κάτω από ποιες συνθήκες αυτό έγινε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.

Πηγή: prevezanews

2 σχόλια:

  1. Παναγια μου βαλε το χερι σου αλλο κακο να μη δουμε καλο ταξιδι να εχουν κουραγιο στις οικογενειες τους να δινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά τροχαία συμβαίνουν πρωινές ώρες Κυριακής,προφανώς μετά από ξενύχτι με κατανάλωση αλκοόλ.
    Στην περιοχή της Αλμωπίας έχουμε θρηνήσει νέα παιδιά.
    Μόνη λύση περιορισμού τέτοιον περιστατικών είναι η αστυνόμευση και αυστηρά πρόστιμα. Όλα τα άλλα όπως, ήταν γραφτό να γίνει είναι γραφικά και αντιπροσωπεύουν το επίπεδο της χώρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365