Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Κορονοϊός: Πέθανε 58χρονος ιερέας χωρίς υποκείμενα νοσήματα στο ΑΧΕΠΑ

Ο πατήρ Δημήτριος άφησε πίσω του πέντε παιδιά

Σε ηλικία μόλις 58 χρονών εκοιμήθη σήμερα, Παρασκευή, ιερέας στη Θεσσαλονίκη μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορονοϊό.



Ο πατήρ Δημήτριος, κατά κόσμον Δημήτριος Μποτίνης, εφημέριος στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Μετεώρων, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ επί 15 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο ιερέας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Ο πατήρ Δημήτριος άφησε πίσω του πέντε παιδιά. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στον Ναό, μετά τη λειτουργία, χωρίς όμως τη σορό, λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365