Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Συγκλονίζουν τα λόγια αναισθησιολόγου από την ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ

Η Χρύσα Πουρζιτάκη εργάζεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης

Συγκλονίζουν τα λόγια μίας αναισθησιολόγου από τη Θεσσαλονίκη που εδώ και μήνες δίνει μαζί με τους συναδέλφους της τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό, προκειμένου οι ασθενείς να βγούνε νικητές.



Η Χρύσα Πουρζιτάκη εργάζεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Στην ανάρτησή της γράφει χαρακτηριστικά:

«ΝΑΙ ο Covid-19 υπάρχει!
ΝΑΙ είναι επικίνδυνος και εξαιρετικά μεταδοτικός!
ΝΑΙ είμαστε σε έξαρση του δεύτερου κύματος και οι παθολογικές κλινικές και οι ΜΕΘ είναι γεμάτες!
ΟΧΙ καμία άλλη χρονιά δεν είχαμε δέκα 60χρονους ταυτόχρονα να πεθαίνουν από πνευμονία Αύγουστο και Σεπτέμβριο μήνα στη ΜΕΘΑ!
ΟΧΙ το σύστημα υγείας της Ελλάδας δεν μπορεί να αντέξει πανδημία σαν της Ιταλίας και της Ισπανίας γιατί είμαστε φτωχή χώρα με αδύναμα νοσοκομεία και αυτό θέλει χρόνο και χρήμα για να διορθωθεί.
Και ΝΑΙ εμεις οι υγειονομικοί περνάμε πολύ δύσκολα και με όλη την αμφισβήτηση και την άρνηση που βιωνουμε από εσας νιώθουμε σα να ζούμε σε παράλληλο σύμπαν!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365