Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 23/09 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, καλύτερα να αφήσετε τα τελεσίγραφα για μια άλλη στιγμή! Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο, υπονοεί ότι τα όρια που «θέτετε» θα είναι απλά γραμμές στην άμμο. Στις αλληλεπιδράσεις σας με αγαπημένα άτομα, καλύτερα να προτιμήσετε τον συμβιβασμό αντί της επίθεσης.
Η κατανόηση θα βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από την οπτική της άλλης πλευράς. Θα βοηθήσει μια ειλικρινή συζήτηση, που θα σας διατηρήσει ρεαλιστές. Όλοι κάνουν λάθη, άρα μην αποζητάτε την τελειότητα… ούτε από τους άλλους ούτε από τον εαυτό σας! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, δεν μπορείτε να ελέγχετε κάθε πτυχή της ζωής σας όσο κι αν προσπαθήσετε! Θα εξυπηρετήσετε καλύτερα τους στόχους σας αν ακολουθήσετε τη ροή της πραγμάτων:
Σας το συστήνει μια σύγκρουση ελέγχου του διανοητικού Ερμή με τον οργανωτή Κρόνο. Θα είναι δύσκολο να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας αν αποζητάτε την τελειότητα.
Ακόμα κι αν κάτι δεν εξελιχθεί όπως θα θέλατε, δεν σημαίνει ότι αποτύχατε. Από την άλλη πλευρά, αν τελευταία τεμπελιάσατε κάπως, είναι καιρός να επιστρέψετε στην παραγωγή! 

ζώδια σήμερα 23/09 Δίδυμοι

Μην βιαστείτε να πανηγυρίσετε για ένα σπουδαίο επίτευγμα, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο πνευματώδης Ερμής που σας κυβερνά, μπορεί να σας παροτρύνει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Αλλά μια σύγκρουσή του με τον ελεγκτικό Κρόνο, θα διχάσει κάπως την ευρύτερη εικόνα. Αν θεωρούσατε ότι είστε έτοιμοι για ένα μεγάλο βήμα, θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται επιπλέον δουλειά για να αποδώσει. Αυτή η παρακώληση μπορεί να αποδειχθεί και ευλογία: Θα σας δώσει χρόνο να ξαναδείτε τις λεπτομέρειες του σχεδίου σας – και έτσι τελικά να κερδίσετε περισσότερα! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μπορεί να δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα νεύρα σας σε μια οικιακή σύγκρουση! Με τον Ερμή σε αντιπαλότητα με τον Κρόνο, μην προσπαθήσετε να βρείτε λογική εν βρασμώ. Αν ένα κοντινό άτομο γίνεται κυριαρχικό ή αδιαφορεί για τις ανάγκες σας, δεν θα γίνονται αντιληπτές οι νουθεσίες σας. Επειδή χρειάζεστε ανασύνταξη, πάρτε βαθιές ανάσες και ισορροπήστε… Θα βοηθήσει να διεκδικήσετε τα ζητούμενά σας χωρίς απολογητικό ή ενοχικό ύφος!

ζώδια σήμερα 23/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, νιώθετε κάποια αβεβαιότητα για το μέλλον σας; Την προκαλεί μια σύγκρουση του ευγενικού Ερμή με τον απαιτητικό Κρόνο. Καλύτερα να μην βιαστείτε για τις επόμενες κινήσεις σας, πριν μελετήσετε διεξοδικά όλα τα δεδομένα. Πολλά δεν θα είναι ξεκάθαρα και κάποια στοιχεία έχουν διαφύγει της προσοχής σας. Μια αποδοτική ομάδα μπορεί να βοηθήσει να κάνετε βήματα προόδου… Μόνο φροντίστε να επιστρατεύσετε τους κατάλληλους, για να μην φορτωθείτε επιπλέον φόρτο!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Μειώστε την ορμή σας, αγαπητοί Παρθένοι! Πριν βάλετε σφραγίδα σε ένα εγχείρημα, κάποια εμπόδια φαίνεται να προκύπτουν στην πορεία σας. Χρεώστε τα σε ένα τετράγωνο αναστάτωσης ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο. Μην πανικοβληθείτε και χάσετε την ψυχραιμία σας. Ίσως η οπτική ενός τρίτου, να σας δείξει ποιες πτυχές σας διέφυγαν ώστε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Έτσι θα αποφύγετε να βρεθείτε ξανά μπροστά στα ίδια προβλήματα στο μέλλον! 

ζώδια σήμερα 23/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, παραμείνετε εστιασμένοι στους δικούς σας στόχους! Θα είναι εύκολο να απορροφηθείτε από θέματα άλλων και να παραμερίσετε τα δικά σας ζητούμενα! Μια σύγκρουση του Ερμή με τον Κρόνο, σας κάνει πιο επιρρεπείς στους περισπασμούς… Γι’ αυτό μην υπονομεύσετε την εργασία σας, σπαταλώντας ώρες για να αναλύετε τις θέσεις σας. Ακούστε τις απόψεις των άλλων, πείτε τη δική σας και καταλήξτε σε έναν συμβιβασμό: Μπορεί να είναι απλά η συμφωνία ότι διαφωνείτε!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν θα σας βγάλει κάπου η εμμονή με το παρελθόν! Ένα καρμικό τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο, βάζει υπό τον προβολέα κάποιες σημαντικές σχέσεις. Είναι εύκολο να βρείτε έναν περισπασμό για να σταματήσετε να σκέφτεστε… Αλλά αυτό δεν θα λύσει το πρόβλημα, μόνο θα σας απομακρύνει από αυτό. Δεν είναι η ιδανική διαδρομή, απλά θα σας δώσει τον χρόνο να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, παραδοθείτε στη δύναμη της ομάδας! Ξέρετε ότι έχετε να χειριστείτε πολλά και δεν μπορείτε να το κάνετε πλέον μόνοι. Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον εκφραστικό Ερμή και τον οργανωτικό Κρόνο, φορτίζει τον συνεργατικό τομέα σας. Δεν θα αποδείξετε κάτι αν σηκώνετε το βάρος μόνοι, στην ουσία ρισκάρετε τη συνολική αποτελεσματικότητα. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σας: Δηλώστε ότι χρειάζεστε βοήθεια και θα δείτε να προχωράτε πιο γρήγορα απ’ όσο φανταζόσασταν! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αποφύγετε τους συγκρουσιακούς ανταγωνισμούς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας ανορθώνει την αποδοτικότητά σας… Αλλά μια σύγκρουσή του με τον Ερμή, ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με όποιον βρεθεί στον δρόμο σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείτε εχθρούς ή αντιπάλους. Αντιθέτως, θα προχωρήσετε πιο γρήγορα αν «συλλέγετε» συμμάχους! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ονειρεύεστε μια απόδραση; Είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε μια ουσιαστική και παρορμητική αλλαγή, εξαιτίας μιας εριστικής όψης του Ερμή με τον Κρόνο! Αλλά πριν πάρετε μια βιαστική απόφαση, αναλογιστείτε αν θα υπάρξουν μακροπρόθεσμες επιπλοκές. Είστε πραγματικά έτοιμοι να δεσμευτείτε σε αυτό που σκέφτεστε; Ίσως είναι καλύτερα να προηγηθεί ένας πιο άρτιος σχεδιασμός… Και μπορεί στη διαδρομή να αντιληφθείτε αν τελικά τρέχετε μακριά από κάποια άβολη συγκυρία!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αγαπητοί Ιχθύες, μιλήστε ανοικτά! Ο Ερμής συγκρούεται με τον Κρόνο και σας ωθούν να πείτε τις αλήθειες σας έτσι κι αλλιώς. Λόγω της συγκυρίας, μπορεί να εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο που να απομακρύνει φίλους ή συνεργάτες. Θα είναι συνετό να πάρετε μια βαθιά ανάσα πριν μιλήσετε, γιατί ενδέχεται να εκφραστείτε με θυμό ή επίθεση. Επειδή έχετε την ευκαιρία να ενδυναμώσετε πολλές σχέσεις τώρα, επιλέξτε με περισσότερη προσοχή τα λόγια σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365