Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 30/09 Κριός

Στραφείτε στους έμπειρους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, αγαπητοί Κριοί! Μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια, μπορείτε να λάβετε στήριξη αν τη ζητήσετε. Αυτό διαβεβαιώνει ένα εξάγωνο της Σελήνης με τον αποδοτικό Κρόνο.
Ένας συνάδελφος ίσως σας ανοίξει νέες πόρτες ή να πει μια καλή κουβέντα για να σας προωθήσει. Μην διστάζετε να ζητάτε συμβουλές, ούτε να δίνετε εσείς ώθηση σε κάποιον να εξελιχθεί. Να θυμάστε ότι το κάρμα πάντα ανταποδίδει, όλα είναι δούναι και λαβείν! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Δεν συνηθίζετε να «μασάτε» τα λόγια σας, αγαπητοί Ταύροι… Αλλά και η υπερβολική ειλικρίνεια, μπορεί να διαταράξει σχέσεις ή να παρεμποδίσει την πρόοδό σας!
Είναι άλλο πράγμα να ταράζετε τα λιμνάζοντα ύδατα και άλλους να ρίχνετε τους πάντες έξω από το «σκαρί» σας. Μπορείτε να θέσετε ξεκάθαρα όρια και να κατευθύνετε την ομάδα σας, με ευγένεια και συνεργατική διάθεση.

Ένα εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, δείχνει ότι οι ώριμες και ισορροπημένες προσεγγίσεις θα σας εξασφαλίσουν πιο πολλούς συμμάχους! 

ζώδια σήμερα 30/09 Δίδυμοι

Να περιμένετε να κερδίζουν οι άνθρωποι την εμπιστοσύνη σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Αν και δεν είστε ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί οπουδήποτε, ενίοτε δίνετε πολύ θάρρος σε λάθος άτομα… γρήγορα. Ένα εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, θα βοηθήσει να οικοδομήσετε πιο σοβαρές και συνεπείς σχέσεις. Αφήστε να εξελιχθούν τα πράγματα φυσικά, με ένα βήμα κάθε φορά. Τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας επαφές, να «ζυγίζετε» τους άλλους πριν τους θεωρήσετε αξιόπιστους!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η ειλικρίνεια δεν είναι μόνο η καλύτερη πολιτική, αγαπητοί Καρκίνοι… Είναι η μόνη που θα θεμελιώσει μια σοβαρή σχέση σας! Αν και είστε φιλαλήθεις, έχετε κάποια «κατά συνθήκη ψεύδη» στο ενεργητικό σας… Μπορεί να αποκρύπτετε κάτι, για να μην διαταράξετε τη γαλήνη. Αλλά όσο κι αν σκέφτεστε την αντίδραση των άλλων, δεν μπορείτε να την μαντέψετε ή να την ελέγξετε. Ένα εξάγωνο ωριμότητας ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, σας επαναφέρει στα υγιή όρια. Να λέτε μέσα σας «δεν είμαι παιδί, δεν έχω να φοβηθώ κάτι»! 

ζώδια σήμερα 30/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, θέλετε να ηρεμήσει το πνεύμα σας; Στραφείτε στο σώμα σας! Ένα εξάγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, σας βοηθά να κεντρίσετε το ένστικτο μέσω της σωματικής άσκησης. Μπορείτε να βρείτε πολλά σχετικά προγράμματα στο διαδίκτυο, αν δεν έχετε ήδη το δικό σας. Ακόμα και ένας περίπατος μετά τη δουλειά, θα καθαρίσει τη σκέψη σας και θα απομακρύνει κάθε αρνητισμό. Έτσι θα ανανεωθείτε και θα είστε έτοιμοι για τα επόμενα παραγωγικά σας βήματα! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η στενή σχέση με κάποια άτομα δεν σημαίνει ότι διαβάζουν τη σκέψη σας! Ενίοτε πρέπει να δηλώνετε αυτά που θέλετε, χωρίς περιστροφές: Αυτό προστάζει ένα εξάγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο. Θα βρείτε τις κατάλληλες λέξεις, χωρίς να αναστατώσετε ή να θίξετε τα αγαπημένα σας άτομα. Και το πιο θετικό σημείο, είναι ότι η άλλη πλευρά θα ικανοποιήσει με χαρά τα ζητούμενά σας… Δεν αποκλείεται να κάνει και κάποιες ευχάριστες προσθήκες!

ζώδια σήμερα 30/09 Ζυγός

Λίγη επιπλέον θέληση μπορεί να κάνει θαύματα, αγαπητοί Ζυγοί! Και ένα εξάγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον ακέραιο Κρόνο, σας παράσχει την απαραίτητη πειθαρχία. Ίσως πρέπει να καθυστερήσετε κάποια ικανοποίησή σας, για χάρη ενός ανώτερου στόχου. Η προσθήκη ενός ευχάριστου παράγοντα, θα προωθήσει την ευημερία σας. Ακόμα κι αν καταλήξετε στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση, μπορείτε να έχετε ασκηθεί πριν ή να κάνετε έναν μακρύ περίπατο. Επιλέξτε μια πλούσια σαλάτα για δείπνο, αντί για πατάτες τηγανητές. Μικρές ρυθμίσεις θα κάνουν τη διαφορά, ανάμεσα στη νωχελικότητα και την έξαρση των ενδορφινών! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, θέλετε τον ενθουσιασμό χωρίς να προκληθούν δράματα; Ο πιο απλός τρόπος να το πετύχετε, είναι η διαυγής επικοινωνία! Ένα εξάγωνο προσγείωσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, σας καθίζει στην τράπεζα του διαλόγου. Θα εκφράσετε τα πάθη σας χωρίς να θίξετε κανέναν, αν ξέρετε ποιες είναι οι προθέσεις σας. Θέστε τις ξεκάθαρα, χωρίς πλατειασμούς που θα κουράσουν τους άλλους! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η τακτοποίηση των οικονομικών σας θα σας γεμίσει ασφάλεια! Αρχίστε με ένα ρεαλιστικό έλεγχο των δαπανών σας, ώστε να βρείτε ποια σημεία χρειάζονται βελτίωση. Θέστε όρια στα έξοδα και στήστε ένα προϋπολογισμό που θα ακολουθείτε πιστά. Την προσπάθειά σας θα βοηθήσει ένα άτομο του στενού κύκλου σας: Μπορεί να σας προσφέρει συμβουλές ή και να επενδύσει στον στόχο σας! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, το χιούμορ σας έχει αρκετούς θαυμαστές… Αλλά δεν πρέπει αυτό να επισκιάζει τα μηνύματα που θέλετε να δώσετε! Ένα εξάγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, σας καλεί να είστε περισσότερο συγκρατημένοι παρά παρορμητικοί. Αν μετατρέπετε τα πάντα σε αστείο, αναχαιτίζετε οι ίδιοι την πορεία σας. Προσέξτε πιο πολύ την εμφάνισή σας, γιατί η πρώτη εντύπωση έχει σημασία. Αν σε αυτήν σας λάβουν υπόψιν, θα έχετε πολλές ευκαιρίες στο μέλλον να αστειευτείτε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μέχρι πού φτάνει η διάθεσή σας να βοηθάτε; Μήπως τελικά εμπλέκεστε σε θέματα άλλων ή τους αποδυναμώνετε; Ένα εξάγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο, θέτει τα απαραίτητα όρια στη γενναιοδωρία σας. Αντί να ορμήσετε να κάνετε κάτι, προτιμήστε να παράσχετε συμβουλές και ώθηση για να το κάνουν οι άλλοι. Και αν εσείς έχετε κολλήσει κάπου, παραμερίστε την περηφάνια σας και ζητήστε βοήθεια! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αγαπητοί Ιχθύες, εστιάστε στους πιο φιλόδοξους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας! Ένα εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, σας ωθεί να μοιραστείτε τις καινοτόμες σκέψεις σας με ομοϊδεάτες. Να έχετε γύρω σας άτομα που θα ενισχύσουν τους στόχους τους ή που σας εμπνέουν. Έχει σημασία ποιους ξέρετε, όχι πόσους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365