Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 21/09 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες δυσκολίες στην πορεία σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Αν και δεν θα σας αφήσουν ανεπηρέαστους, δεν πρέπει να ανησυχήσετε για πολύ.
Οι συγκυρίες θα σας κάνουν τελικά να αδημονείτε για όσα έπονται. Όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται, είναι μια φάση που πρέπει να εστιάσετε στα δικά σας θέματα και μόνο!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Με εξαιρετικά αίσιο πρόσημο θα ανοίξει η νέα σας εβδομάδα, αγαπητοί Ταύροι!
Ακόμα και θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει για καιρό θα βρουν λύση. Είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε την ισορροπία και τη θετική ροή των πραγμάτων.
Μην αφήνετε τα προβλήματα να σωρεύονται και να σας χαλάνε τη διάθεση… Να δράτε άμεσα με όση αποφασιστικότητα χρειάζονται!

ζώδια σήμερα 21/09 Δίδυμοι

Πολλά θέματα που φάνταζαν παγιωμένα τον τελευταίο καιρό, θα αρχίσουν να επιλύονται στην αρχή της νέας εβδομάδας! Αγαπητοί Δίδυμοι, ακόμα κι αν νιώσατε να φτάνετε στα όρια των σας, τώρα όλα παίρνουν αίσια πορεία ως δια μαγείας. Αλλά μην σας παρασύρει ο ενθουσιασμός, πρέπει να συνεχίσετε την προσπάθεια μέχρι να εξαλείψετε όλα τα εμπόδια!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, έχετε πολλά όνειρα και φιλοδοξίες που οδεύουν ήδη στην επιτυχή πραγμάτωσή τους! Γι’ αυτό φροντίστε να παραμένετε δραστήριοι και προνοητικοί, χωρίς να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Μην πάρετε απερίσκεπτες αποφάσεις για θέματα που χρειάζονται περισσότερο χρόνο και μελέτη. Πρέπει να εστιάσετε σε αυτά που πραγματικά θέλετε, όχι όσα ακούγονται ενδιαφέροντα. Να ακούσετε τις συμβουλές και απόψεις των δικών σας ανθρώπων, είναι βέβαιο ότι θέλουν μόνο το καλό σας!

ζώδια σήμερα 21/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, οι πολλές ευθύνες σας ευθύνονται για την πίεση και αναστάτωση που νιώθετε! Προσέξτε περισσότερο στην αρχή της εβδομάδας, κάποιες τάσεις να είστε εριστικοί και νευρικοί με τους δικούς σας ανθρώπους. Για να μην μετανιώσετε αργότερα για κάτι, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε τη σκέψη σας… Έτσι θα επιστρέψετε δριμύτεροι και όλα θα αρχίσουν να ισορροπούν ξανά!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, κάποιες δυσκολίες θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας με τη νέα εβδομάδα… Και ίσως να πιεστείτε περισσότερο, από τις παρεμβάσεις τρίτων που σας αποσυντονίζουν. Το καλύτερο αυτή τη στιγμή, είναι να στραφείτε στο ένστικτο και τη διαίσθησή σας: Θα σας δείξουν τις πραγματικές προθέσεις και τα κίνητρα των άλλων, ώστε να καταλήξετε στις ορθότερες αποφάσεις. Όσο παραμένετε σε ετοιμότητα, θα ελίσσεστε χωρίς να προκαλείτε υποψίες!

ζώδια σήμερα 21/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μπαίνετε στη νέα εβδομάδα υπό έντονη πίεση! Μόνο η ταχύτητα και ο έλεγχος στις αντιδράσεις σας, μπορούν να βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Κινηθείτε προνοητικά και ακολουθήστε τη λίστα προτεραιοτήτων, χωρίς να απογοητεύεστε. Φροντίστε να κλείσετε εκκρεμότητες για να μπορέσετε να περάσετε σε καινούργιους σχεδιασμούς. Με αργά και σταθερά βήματα θα επιφέρετε την ισορροπία!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ανοίγετε την καινούργια εβδομάδα κάπως αποθαρρυμένοι και κουρασμένοι… Η αλήθεια είναι ότι έχετε να διαχειριστείτε πολλά θέματα, που σας πιέζουν και δεν επιτρέπουν να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Αλλά αν ενδώσετε στον αρνητισμό, δεν θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο. Πρέπει να κάνετε συνειδητά μια παύση, για να επαναφορτιστείτε και να ηρεμήσετε. Μετά θα δείτε με διαύγεια όσα έχετε να χειριστείτε, θα εστιάσετε όπου πρέπει και θα βγείτε από αυτή τη δύσκολη φάση!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μπείτε στη νέα εβδομάδα με παραταγμένα τα πολλά ταλέντα και τις ικανότητές σας! Με αυτά τα όπλα θα αντεπεξέλθετε στις όποιες προκλήσεις υπάρξουν στην πορεία σας. Θα είναι καλό να αλλάξετε λίγο το σκηνικό γύρω σας, για να αποφύγετε αισθήματα απογοήτευσης ή απαισιοδοξίας… Δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας – και δεν είναι εποχή για να κάνετε βήματα πίσω!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, νιώθετε πιεσμένοι σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας στην αρχή της εβδομάδας. Επειδή πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω, αρχίστε κλείνοντας τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Όσο παραμένετε εστιασμένοι και οργανωμένοι, θα κινηθείτε στρατηγικά προς την υλοποίηση των στόχων σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με πολλές πόρτες ανοιχτές στο παρελθόν! Αυτός είναι ο λόγος που δεν σημειώνετε την πρόοδο που θέλετε. Όσο δεν κάνετε τολμηρές κινήσεις αλλά χώνετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, τόσο θα πολλαπλασιάζονται . Και όσο τα βρίσκετε πάντα μπροστά σας, δεν έχετε περιθώριο να ασχοληθείτε με το μέλλον. Αλλά τώρα που αναπτερώνεται η δημιουργικότητά σας, είναι καιρός να πάρετε τα ηνία της ζωής σας: Θέστε προτεραιότητες, κλείστε όλες τις εκκρεμότητες και θα απολαύσετε την καινούργια τάξη σε όλους τους τομείς!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Δείτε τα θέματά σας με διαφορετική οπτική στην αρχή της εβδομάδας, αγαπητοί Ιχθύες! Αξιοποιήστε τώρα τη θετική δυναμική των καταστάσεων, γιατί σας προσεγγίζουν ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές. Είναι βέβαιο ότι οι συνθήκες ζωής σας θα βελτιωθούν, με λίγη επιπλέον προσπάθεια και τη στήριξη από τους στρατηγικούς συμμάχους σας… Σύντομα θα χαράξετε καινούργιες διαδρομές, για εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365