Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Μητροπολίτης Νεόφυτος: Καλύτερα να μην μάθουν γράμματα τα παιδιά, παρά να βάλουν μάσκα

Αλλιώς θα δημιουργηθεί κοινωνία... δαιμόνων, υποστήριξε

Σε απίστευτες δηλώσεις προχώρησε για ακόμα μια φορά ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος, ο οποίος όχι μόνο καταφέρθηκε κατά της μάσκας, αλλά υποβάθμισε ακόμα και τη γνώση και τα γράμματα που πρέπει να μάθουν τα παιδιά!


Ο γνωστός για την ρατσιστική και ομοφοβική ρητορεία Μητροπολίτης προέτρεψε τους γονείς να μην βάλουν ποτέ στα παιδιά τους μάσκα γιατί έτσι θα φτιαχτεί κοινωνία… δαιμόνων.

«Τα παιδιά σας και τα μάτια σας! Και τα μάτια και το στόμα, θέλουν πρόσωπο που να βλέπει τον Θεό χωρίς μάσκα! Εάν μάθουμε τα παιδιά μας από τώρα, με τις μάσκες, θα γίνει μια Κοινωνία μετά από 20 χρόνια, δαιμόνων! Όχι ανθρώπων! Δαιμόνων!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Νεόφυτος κατά τη διάρκεια σύναξης στο χωριό Πλατανιστάσα της Κύπρου.

Μάλιστα, ο ίδιος κάλεσε τους γονείς να βρουν τρόπο ώστε τα παιδιά να μη βάλουν ποτέ τους μάσκα! Μάλιστα, υπογράμμισε πως: «είναι προτιμότερο να μείνουν λίγα χρόνια, λίγους μήνες χωρίς τα γράμματα, τα λεγόμενα, την Ευρώπης. Σιγά τα γράμματα. Ο Τοτός και οι Τοτοί».

Κλείνοντας, ο Μητροπολίτης Μόρφου υποστήριξε ότι: «Θέλουν να εξωθήσουν την κοινωνία εις το χάος ώστε τρομαγμένοι και χαμένοι να πούμε: Φέρτε μας το εμβόλιο».



4 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς γίνεται.Θέλουν να κάνουν μια κοινωνία μεταλλαγμένων ανθρώπων που θα είναι υπόδουλοι τους κ θα τους ελέγχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακραίες ,ισοπεδωτικες απόψεις και πολύ επικίνδυνες,οταν μαλιστα εκφράζονται από ποιμεναρχες με απήχηση στον απλό κόσμο. Ας τον φωτίσει ο θεός μην μας πάρει όλους στο λαιμό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι θέλουν τον Έλληνα δούλο να γεννιέται δούλος να βαπτίζεται δούλος να παντρεύεται και δούλος να πεθαίνει και καλό παράδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365