Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Ντακότα Τζόνσον: Φήμες για αρραβώνα με τον Κρις Μάρτιν

Οι φίλοι του ζευγαριού λένε ότι οι δυο τους ήρθαν ακόμη πιο κοντά

Ένα δαχτυλίδι "δέσμευσης" φέρεται να έδωσε ο frontman των Coldplay Κρις Μάρτιν στην αγαπημένη του Ντακότα Τζόνσον, φουντώνοντας τις φήμες ότι πρόκειται να κάνει την πρόταση γάμου.



Οι φίλοι του ζευγαριού λένε ότι οι δυο τους ήρθαν ακόμη πιο κοντά αφού πέρασαν μαζί την καραντίνα στο Λος Άντζελες, ενώ η πρώην σύζυγος του Μάρτιν, Γκοουίνεθ Πάλτροου λέγεται ότι είναι πολύ υποστηρικτική. Πηγή είπε: "Ο Κρις και η Ντακότα είχαν ένα υπέροχο καλοκαίρι και αυτό ισχυροποίησε τη σχέση τους. Είχαν τα πάνω και τα κάτω τους στο παρελθόν και παρά το γεγονός ότι ο Κρις φοβόταν ότι ήθελαν διαφορετικά πράγματα, η Ντακότα είναι υπερευτυχισμένη και έτοιμη για μεγαλύτερη δέσμευση. Ο Κρις της αγόρασε δαχτυλίδι σαν δείγμα των προθέσεών του και κανείς δεν θα εκπλαγεί αν ανακοινωθεί αρραβώνας". Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και επιβεβαίωσαν τη σχέση τους το 2018. Το προηγούμενο καλοκαίρι χώρισαν για ένα διάστημα και λέγεται ότι ήταν η Γκουίνεθ που βοήθησε ώστε να τα ξαναβρούν δύο μήνες μετά, καθώς αυτή,ο σύζυγός της Μπραντ Φάλτσουκ και η Ντακότα έχουν γίνει καλοί φίλοι. Πηγαίνουν διακοπές μαζί και βγαίνουν και διπλά ραντεβού.

Πηγή: Sun

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365