Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Αρχιμανδρίτης κατά πολιτικών, δημοσιογράφων και γιατρών για τη χρήση μάσκας μέσα στις εκκλησίες

Στρέφεται κατά πολιτικών, ΜΜΕ και δημοσιογράφων

Mε ένα κείμενο βαθιά σκοταδιστικό, ο αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Τοπάλης, αρχιερατικός επίτροπος Αμυνταίου, τάσσεται αναφανδόν κατά της χρήσης μάσκας μέσα στους ιερούς ναούς. Στρέφεται κατά πολιτικών, ΜΜΕ και δημοσιογράφων.


Ουσιαστικά, φτάνει στο σημείο να υποστρίξει πως όλοι οι ανωτέρω χρησιμοποίησαν την πανδημία του κορονοϊού για να κλείσουν τις εκκλησίες, προκειμένου να τον στρέψουν στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, κάνοντας λόγο για “παγκόσμια δικτατορία”, ενώ επιτίθεται και στους λοιμωξιολόγους, για συμμετοχή στο ίδιο παιχνίδι.

Μάλιστα, ο αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Τοπάλης, εκτός του ότι είναι ο υπ’ αριθμόν ένα εκπρόσωπος της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας στην ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου, είναι παράλληλα και ιεροκήρυκας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, την ώρα που ίδιος ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει εξ αρχής ταχθεί υπέρ της χρήσης της μάσκας εντός των ναών, ως μέτρο αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Πηγή: kozanimedia.gr

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365