Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 8/09 Κριός

Αγαπητοί Κριοί, αξιοποιήστε τις υψηλές ταχύτητες του μυαλού σας από νωρίς! Η Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί τη ζώνη σας των εσόδων και λιπαίνει τα παραγωγικά σας γρανάζια. Οι αμέτρητες ιδέες σας θα είναι ιδιαίτερα ευφυείς, προκειμένου να αυξήσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Μόνο μην ορμήσετε χωρίς έλεγχο των αριθμών: Κάντε την έρευνά σας και στήστε ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Αργότερα που η Σελήνη περνά στους Διδύμους και τον κοινωνικό 3ο Οίκο σας, θα εστιάσετε και στα αποτελέσματα. Είναι η ιδανική στιγμή να αναζητήσετε τον επόμενο σημαντικό παράγοντα επιτυχίας, τις ιδανικές συνεργασίες!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Τιμήστε τις προσωπικές σας ανάγκες και τη γνησιότητα, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα στο ζώδιό σας και ζητά να καταλήξετε στα ζητούμενά σας.
Αν λαχταράτε την ουσιαστική επαφή και το συναίσθημα, τώρα θα στήσετε τα θεμέλια των συζητήσεων. Είναι απαραίτητη αυτή η διεργασία, γιατί αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον 2ο Οίκο σας του διαλόγου.
Θα έχετε την ευφράδεια για να κάνετε διασυνδέσεις ισχύος και να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση!

ζώδια σήμερα 08/09 Δίδυμοι

Μείνετε σε χαμηλούς τόνους και ρυθμούς, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον χαλαρό Ταύρο και τον 12ο Οίκο σας της γαλήνης. Είναι μια ευκαιρία να παραμερίσετε τη φρενίτιδα που επικρατεί συνήθως γύρω σας. Στήστε ήρεμα το πρόγραμμά σας, χωρίς να διασπάτε την ενέργειά σας σε πολλά θέματα ταυτόχρονα. Αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας, θα αφυπνιστεί ξανά η χαρωπή πλευρά σας. Αλλά επειδή δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι για κανέναν, αποφύγετε να αποκαλύψετε μυστικά ή να μιλήσετε για άλλα άτομα. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τα μάτια των πολλών!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Καιρός να αναβαθμιστείτε τεχνολογικά, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη που σας κυβερνά, ανοίγει τη μέρα στον «ψηφιακό» 11ο Οίκο σας και καλεί να ελέγχετε τον εξοπλισμό σας. Καλό θα είναι να αλλάξατε τους κωδικούς πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προφίλ σας, για να τα ισχυροποιήσετε. Με την ευκαιρία, κάντε εφεδρικοί αποθήκευση των σημαντικών αρχείων. Ο ρυθμός σας μπορεί να μειωθεί κάπως στη συνέχεια, καθώς η Σελήνη περνά στον 12ο Οίκο σας τη ξεκούρασης. Δεν πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας τις επόμενες δύο ημέρες. Εξοικονομήστε ενέργεια και δώστε προτεραιότητα στις προσωπικές και σωματικές σας ανάγκες!

ζώδια σήμερα 08/09 Λέων

Δώστε μια επική ώθηση σε έναν στόχο σας στην αρχή της ημέρας, αγαπητοί Λέοντες… Μετά θα χαλαρώσετε και θα αφήσετε τους άλλους να επεξεργαστούν τις προτάσεις σας! Η Σελήνη θα βρίσκεται αρχικά στον Ταύρο και τον 10ο Οίκο σας της επιτυχίας. Αξιοποιήστε την ορμή και τη λογική σας, για να κλείσετε όποια συμφωνία λαχταράτε. Μετά η Σελήνη περνά στους Διδύμους και τον 11ο Οίκο σας, γι’ αυτό η διάθεσή σας θα πάρει κοινωνική κατεύθυνση: Μια ανάρτησή σας ή ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, μπορεί να έχει αντίκτυπο που θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η ενέργειά σας ίσως δεν συνάδει με κάποια έλλειψη συγκέντρωσης στην αρχή της ημέρας, αγαπητοί Παρθένοι. Αυτό οφείλεται στη Σελήνη στον οραματιστή 9ο Οίκο σας, που θα σας στρέψει στα όνειρα που είδατε ή μια ιδιαίτερη διαίσθηση. Όμως αργότερα θα περάσει στον τομέα σας των επαγγελματικών: Οι εξερευνήσεις μπορεί να οδηγήσουν και σε μια καινοτόμα ιδέα, που θα βοηθήσει την καριέρα σας. Αρχίστε να της δίνετε σάρκα και οστά – αλλά χωρίς να γνωστοποιήσετε κάτι σε άλλους ακόμη!

ζώδια σήμερα 08/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μπορεί να ανοίξετε τη μέρα πιο ευαίσθητοι και εσωστρεφείς απ’ όσο συνηθίζετε… Η Σελήνη είναι στον Ταύρο και τον 8ο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων: Αν ασχοληθείτε με όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά, ίσως να προκαλέσετε την τύχη σας! Ευτυχώς η ατμόσφαιρα θα αλλάξει αργότερα, με τη Σελήνη να περνά στους Διδύμους και τον 9ο Οίκο σας της επέκτασης. Θα αρχίσετε να βλέπετε απεριόριστες πιθανότητες. Επανατοποθετήστε τις προτεραιότητές σας, εστιάστε στην επιτυχία. Τα μόνα που μπορούν να σας εμποδίσουν, είναι οι δικοί σας φόβοι και οι αμφιβολίες!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Η κοινωνική πτυχή σας θα επικρατήσει κατά το πρώτο μισό της ημέρας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η συμβουλή των άστρων είναι να είστε έτοιμοι να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε, σε μια επαγγελματική ή προσωπική συζήτηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε άδικο, σημαίνει ότι κατανοείτε πως ο καθένας δικαιούται να έχει τις απόψεις του. Αργότερα θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε, καθώς μία από τις δύο πλευρές μπορεί να αλλάξει θέση. Και να μην συμβεί, θα έχετε κερδίσει τον χρόνο να βρείτε μια χρυσή τομή!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, κοιτάξτε τη δουλειά σας και μόνο στην αρχή της ημέρας! Έχετε πολλά να προσφέρετε… Αλλά μπορεί να μην ενδιαφέρετε κάποιος γι’ αυτά ή να μην τα προβάλετε σωστά. Με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον αποτελεσματικό 6ο Οίκο σας, καλύτερα να βγάλετε τον μεγαλύτερο όγκο των υποχρεώσεών σας. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων: Πλέον θα μπορείτε να συζητήσετε για όσα χρειάζεστε εσείς. Η παρόρμηση για συμπράξεις θα σας στρέψει στη σωστή κατεύθυνση!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει στην αρχή της ημέρας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τη Σελήνη στον Ταύρο και τον δημιουργικό 5ο Οίκο σας, διεγείρεται η ανάγκη σας για έκφραση. Είναι η ιδανική στιγμή να επιλύσετε και όποια διαφωνία έχετε με ένα αγαπημένο σας άτομο. Αργότερα η Σελήνη περνά στους Διδύμους και τον 6ο Οίκο σας του ρεαλισμού, για να επανέλθετε στο πρόγραμμά σας. Είναι καιρός να πιάσετε δουλειά και να εστιάσετε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Μην ενδώσετε σε κάποια πρωινή δυσθυμία, αγαπητοί Υδροχόοι! Πρόκειται για μια ύστατη κίνηση της κυκλοθυμικής Σελήνης, στον Ταύρο και τον οικογενειακό σας τομέα. Μπορεί να σας προβληματίζει μια διαφωνία με έναν συγκάτοικο ή συγγενή. Κάντε λίγη υπομονή, στρέφοντας την προσοχή σας στα εργασιακά καθήκοντα. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και τον πιο ανέμελο 5ο Οίκο σας. Τα σύννεφα θα σκορπίσουν, το χιούμορ σας θα επιστρέψει και θα είστε πιο παρορμητικοί. Ενδείκνυται να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας και οι αδέσμευτοι να βγείτε με «δημιουργικές» διαθέσεις!

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Ασχοληθείτε με τα γεγονότα στην αρχή της ημέρας, αγαπητοί Ιχθύες! Όσο απαράμιλλο κι αν είναι το ένστικτό σας, τώρα δεν πρέπει να στηριχτείτε σ’ αυτό και μόνο. Ερευνήστε και συλλέξτε στοιχεία, ειδικά αν εργάζεστε σε ένα ομαδικό εγχείρημα. Αλλά αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους, θα κεντρίσει τον 4ο Οίκο σας της ευαισθησίας. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τους υπόλοιπους σε μια έξοδο, αν δεν έχετε τη διάθεση. Γυρίστε στο σπίτι και ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί – ακόμα και τίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365